Γκαρνάτσο: Πιτσιρικάς πήγε για αυτόγραφο στον άσο της Γιουνάιτεντ και έφυγε δακρυσμένος με δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια - Βίντεο

Γκαρνάτσο: Πιτσιρικάς πήγε για αυτόγραφο στον άσο της Γιουνάιτεντ και έφυγε δακρυσμένος με δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια - Βίντεο

Ο Αργεντινός, που πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ όλων των εποχών με ψαλιδάκι, έδειξε την αγάπη του στον νεαρό φίλαθλο της Γιουνάιτεντ

gran_111
Στα 19 του ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. 

Από την Κυριακή όλα τα φώτα στρέφονται ξανά πάνω του αφού πέτυχε ένα από τα πιο ωραία γκολ με ψαλιδάκι που έχουν σημειωθεί ποτέ σε αγώνα της Premier League.


@meninblazers OH MY WORD GARNACHO. GOAL OF THE SEASON GOAL OF THE DECADE. #alejandrogarnacho #manchesterunited #everton #goal ♬ original sound - Men in Blazers

Ο νεαρός Αργεντινός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή αθλητικά ΜΜΕ για το γκολ του απέναντι στην Έβερτον που σε πολλούς θύμισε εκείνο του Ρούνεϊ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ το 2011. 


Κλείσιμο

Αν και Αργεντινός είναι μεγάλος φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο και θέλει να του μοιάσει. Αυτό σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο της Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, έγινε η αιτία ο Μέσι να μην ακολουθεί πια τον συμπατριώτη του στο Instagram. 

Όπως είναι φυσικό το γκολ του Γκαρνάτσο προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους της Γιουνάιτεντ και πολλοί από αυτούς βρέθηκαν την επόμενη ημέρα του αγώνα έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας για να πάρουν αυτόγραφα. 

Ένας από αυτός, ο μικρός Τζορτζ, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Ο πιτσιρικάς είχε πάει ντυμένος στα χρώματα της Γιουνάιτεντ, είχε στο λαιμό του κασκόλ με την μορφή του παίκτη και στο χέρι κρατούσε ένα πόστερ που έδειχνε το ψαλιδάκι του Γκαρνάτσο. 

Όταν ο παίκτης βγήκε από το κέντρο σταμάτησε το αυτοκίνητό του για να βάλει την υπογραφή του πάνω στο πόστερ. Ο μικρός πρόλαβε να του πει: «Αυτό είναι το καλύτερο γκολ που έχω δει ποτέ» με τον παίκτη να χαλογελά. 

grana_1
gran_2
gran


Στη συνέχεια, ο νεαρός οπαδός είπε ότι ήταν καλύτερο εκείνο του Γουέιν Ρούνεϊ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι και ο Γκαρνάτσο απάντησε: «Νομίζεις; Δεν ξέρω». Ο Γκαρνάτσο τότε έβγαλε ένα κουτί με παπούτσια, ίδια με αυτά που φορούσε όταν έβαλε το γκολ, και του τα έδωσε!

«Αυτό είναι το δώρο μου» είπε ο παίκτης και ο μικρός έβαλε τα κλάμματα και είπε: «Ευχαριστώ πολύ. Είμαι τόσο χαρούμενος. Ο Γκαρνάτσο μου έδωσε τα παπούτσια του». 

Το ζευγάρι παπούτσια που του έδωσε είχε την υπογραφή του και ένα μήνυμα που έλεγε ότι ήταν για τον Τζορτζ που είχε γενέθλια και στοιχίζει 250 λίρες. Είναι ένα ζευγάρι μπότες Vapor 15 Mercurial Dream Speed της Nike, εμπνευσμένες από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 



Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο του βρετανικού unfair: Η ενόχληση Μητσοτάκη, το τηλεφώνημα και η έκτακτη σύσκεψη

«Με €5.000 τον μήνα κάνω και εγώ τον επαναστάτη» - Οργή μετά την ανάρτηση της Ακρίτα με τη βουλευτική της αποζημίωση

O Γκόρντον Ράμσεϊ αποκάλυψε το πιάτο που δεν παραγγέλνει ποτέ σε ένα εστιατόριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης