ΑΕΚ: Με Αραούχο κόντρα στην Μπράιτον

ΑΕΚ: Με Αραούχο κόντρα στην Μπράιτον

Ο Αργεντινός επιθετικός προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το κρίσιμο ματς του Europa League - Αντιθέτως εκτός παρέμειναν Λιβάι Γκαρσία και Γιόνσον

Araujo
Ευχάριστα νέα έκρυβε η σημερινή προπόνηση της Ένωσης που ήταν και η κρίσιμη για τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους και έτσι πλέον ο Αλμέιδα μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα της Πέμπτης στην OPAP Arena με την Μπράιτον για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Ο Αραούχο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον είχαν αφήσει εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και μπαίνει στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Αντίθετα οι Λιβάι Γκαρσία και Γενς Γιόνσον παραμένουν εκτός και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στη διάθεση του «Πελάδο».

Όσον αφορά τον Αλεξάντερ Κάλενς που αποχώρησε από το ματς στους Ζωσιμάδες με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάτι σοβαρό και θα χρειαστεί μερικές μέρες να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης.

Κλείσιμο
Οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ματς με την Μπράιτον, έχοντας την τελευταία τους προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης (17:15) στα Σπάτα. Νωρίτερα στις 16:00 στο προπονητικό κέντρο, ο Ματίας Αλμέιδα θα μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο του βρετανικού unfair: Η ενόχληση Μητσοτάκη, το τηλεφώνημα και η έκτακτη σύσκεψη

Γιώργος Τσίπρας: Λίγο να εκφράζεται μόνο ενόχληση για την ακύρωση της συνάντησης Σούνακ-Μητσοτάκη, να υπάρξουν συνέπειες στις σχέσεις Ελλάδας-Βρετανίας

Έλενα Ακρίτα: Δημοσίευσε τη μηνιαία αποζημίωσή της από τη Βουλή - «Αυτός ο μισθός αντιστοιχεί σε 7 υπαλλήλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης