Μοχάμεντ Σαλάχ: Αποκάλυψε ποιος είναι ο «εθισμός» του - Δείτε βίντεο

Μοχάμεντ Σαλάχ: Αποκάλυψε ποιος είναι ο «εθισμός» του - Δείτε βίντεο

Σε συνέντευξή του ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ αποκάλυψε το χόμπι που του αρέσει σε επίπεδο εθισμού

mohamed-salah
Το ξεκίνημα του Μοχάμεντ Σαλάχ στη σεζόν ήταν εντυπωσιακό: 12 γκολ σε 18 αγώνες, 10 σε 13 αν σκεφτούμε μόνο την Premier League, όπου η Λίβερπουλ, μετά την απογοητευτική σεζόν από την οποία μόλις επέστρεψε, έχει γίνει και πάλι σοβαρή υποψήφια για τον τίτλο.

Αυτοί είναι αριθμοί που δεν εκπλήσσουν πλέον βέβαια, δεδομένου ότι ο Αιγύπτιος επιθετικός, ειδικά στο Άνφιλντ, μας έχει συνηθίσει σε πολύ υψηλούς μέσους όρους σκοραρίσματος: στις έξι σεζόν του ως παίκτης της Λίβερπουλ, δεν έπεσε ποτέ κάτω από 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ξεπερνώντας τα 30 σε τέσσερις από τις έξι σεζόν.

Με κίνδυνο να ακουστεί κλισέ, θα μπορούσε κανείς να πει για τον «Φαραώ» ότι είναι... εθισμένος στο σκοράρισμα, αν και ο ίδιος αποκάλυψε το χόμπι του το οποίο έβλεπε φανατικά, σε επίπεδα εθισμού.

«Έχω εμμονή με το σκάκι, παίζω κάθε μέρα. Όταν παίζω online, βάζω το όνομά μου και οι άνθρωποι με ρωτούν: είσαι πραγματικά Σαλάχ; Και λέω ναι, αλλά δεν με πιστεύουν. Έτσι, όταν λένε "λέτε ψέματα", απαντώ: είναι αλήθεια, λέω ψέματα».
 

Ο «Μο» θα είχε βαθμολογία Elo - η τιμή που μετρά την ικανότητα ενός σκακιστή - 1400: είναι ένας καλός αριθμός, ο οποίος τον κατατάσσει ως «παίκτης Γ' κατηγορίας», δεδομένου ότι ένας πολύ έμπειρος παίκτης μπορεί να υπερηφανεύεται για βαθμολογία 2000. «Είμαι καλός», είπε ο Σαλάχ, «προφανώς δεν είμαι ο Μάγκνους Κάρλσεν. Κανείς δεν έχει ευκαιρία μαζί του. Αλλά θα ήθελα να παίξω εναντίον του μια μέρα.»

Κλείσιμο
Ο πρωταθλητής Νορβηγίας, ως απάντηση, δημοσίευσε ένα emoji με ένα χαιρετισμό που απευθυνόταν στον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ!

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο του βρετανικού unfair: Η ενόχληση Μητσοτάκη, το τηλεφώνημα και η έκτακτη σύσκεψη

Γιώργος Τσίπρας: Λίγο να εκφράζεται μόνο ενόχληση για την ακύρωση της συνάντησης Σούνακ-Μητσοτάκη, να υπάρξουν συνέπειες στις σχέσεις Ελλάδας-Βρετανίας

Έλενα Ακρίτα: Δημοσίευσε τη μηνιαία αποζημίωσή της από τη Βουλή - «Αυτός ο μισθός αντιστοιχεί σε 7 υπαλλήλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης