Λιονέλ Μέσι: Το βλέμμα και τα χαμόγελα του στη δημοσιογράφο που «φούντωσε» τα σενάρια για απιστία - Βίντεο

Λιονέλ Μέσι: Το βλέμμα και τα χαμόγελα του στη δημοσιογράφο που «φούντωσε» τα σενάρια για απιστία - Βίντεο

Το βίντεο από την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας που δείχνει την οικειότητα του Μέσι με την Μαρτίνες

messi_sofia_martinez_arthro
Ένα βίντεο από την τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας στο Παρίσι ήταν αυτό που «τροφοδότησε» τα σενάρια για σχέση του Λιονέλ Μέσι με την δημοσιογράφο Σόφι Μαρτίνες

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής κέρδισε πριν από λίγες εβδομάδες την 8η Χρυσή Μπάλα στο Παρίσι όπου βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του. Ο Λιονέλ Μέσι κάλεσε στην σκηνή τα τρία αγόρια του για να σηκώσουν μαζί την Χρυσή Μπάλα αλλά δεν έκανε το ίδιο και με την απαστράπουσα σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούζο. 


Κλείσιμο

Μετά από την τελετή απονομής κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ. Ενώ μιλούσε με τους δημοσιογράφους δικτύων από όλο τον κόσμο η κάμερα τον έπιασε να ανταλλάσει κλεφτές και ... πονηρές ματιές με την Αργεντινή δημοσιογράφο η οποία περίμενε τη σειρά της για να του μιλήσει αποκλειστικά! 

Στην διάρκεια των δηλώσεων ο Μέσι την κοίταζε στα μάτια και εκείνη έδειχνε να έχει ιδιαίτερη άνεση μαζί του. Η Σόφι Μαρτίνες έγινε γνωστή κατά την διάρκεια του Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Αργεντινή έχει προκριθεί στον τελικό και η νεαρή δημοσιογράφος έσπευσε να ευχαριστήσει τον Μέσι για όσα προσφέρει στον λαό της χώρας και σε εκείνη! 

«Το τελευταίο πράγμα που θα σου πω δεν είναι μία ερώτηση. Απλά θέλω να σου πω ότι έρχεται ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρόλο που όλοι θέλουμε να τον κερδίσουμε, θέλω να σου πω ότι πέρα ​​από το αποτέλεσμα είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου στερήσει.

Έχεις αγγίξει κάθε Αργεντινό, είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει τη φανέλα σου, είτε είναι η αυθεντική, είτε η ψεύτικη. Πραγματικά σημάδεψες τη ζωή όλων και αυτό είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε παγκόσμιο κύπελλο και κανείς δεν θα σου το πάρει.

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις μεγαλύτερες στιγμές ευτυχίας που έκανες τόσους πολλούς ανθρώπους να ζήσουν και ελπίζω να το κρατήσεις στην καρδιά σου γιατί νομίζω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε παγκόσμιο κύπελλο και το έχεις ήδη. Ευχαριστώ αρχηγέ...» είχε πει τότε στον Μέσι ο οποίος δεν σταμάτησε να χαμογελά. 

Πάντως η δημοσιογράφος μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που την ήθελαν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Λιονέλ και Αντονέλα έσπευσε να μιλήσει για παρεξήγηση: «Όχι, νομίζω ότι ο Λίο φέρεται καλά σε πολλούς δημοσιογράφους, αυτούς που του χαμογελούν, γιατί απλά του αρέσει και τους φέρεται καλά. Η μόνη διαφορά με μένα είναι ότι είμαι γυναίκα, οπότε παρεξηγούνται κάποια πράγματα και βγαίνουν πολλά προς τα έξω».

Πάντως τα βλέμματα τους και τα χαμόγελα δείχνουν μεγάλη οικειότητα. 



Ειδήσεις σήμερα:

Φορτηγό πλοίο με 14 άτομα πλήρωμα βυθίστηκε στα ανοιχτά της Λέσβου - Βρέθηκε σώος ένας ναυτικός

Ελεύθερη η 9χρονη όμηρος της Χαμάς που είχε αρχικά θεωρηθεί νεκρή - Η συγκλονιστική αγκαλιά με τον μπαμπά της

Βροχή αποχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης φτιάχνει σφηνάκια στις Σπέτσες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης