Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών, Ολυμπιακός - Ντιναμό Τιφλίδας 16-8: Προκρίθηκε και μαθηματικά στα προημιτελικά

Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών, Ολυμπιακός - Ντιναμό Τιφλίδας 16-8: Προκρίθηκε και μαθηματικά στα προημιτελικά

Από τρία γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι Βάμος και Γενηδουνιάς 

olympiacos_polo
Την πρόκριση στην οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών "σφράγισε" την Τετάρτη ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν εύκολα στο κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" του Πειραιά τη Ντιναμό Τιφλίδας με 16-8, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, και εξασφάλισαν και μαθηματικά τη δεύτερη θέση του Β΄ ομίλου. Απομένει πλέον ένα ματς με την κάτοχο του τίτλου Προ Ρέκο, στις 6/12, και μετά την τρίμηνη διακοπή που ακολουθεί, η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην επόμενη φάση, με στόχο την πρόκριση στο final-4 της διοργάνωσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx5i2cgef0a9)


Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίσαν και προηγήθηκαν 2-0 στο ξεκίνημα με πανομοιότυπα τέρματα του φουνταριστού τους, Στέφαν Πιέσιβατς, αλλά ήταν ζήτημα χρόνου ο Ολυμπιακός να επιβάλλει την ανωτερότητά του. Με γκολ του Βάμος οι πρωταθλητές Ελλάδας πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά (4-3) δύο λεπτά πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου, και στο δεύτερο οκτάλεπτο με ένα σερί 5-0 ξέφυγαν 10-4 και "καθάρισαν" το παιχνίδι. Η Ντιναμό ήταν ανταγωνιστική στην τρίτη περίοδο, την οποία μάλιστα κέρδισε (επιμέρους σκορ 1-2), αλλά στο φινάλε ξέμεινε από δυνάμεις και οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν τη διαφορά μέχρι το +9 (15-6).

Να σημειωθεί ότι ο Χέρβο Κόλιανιν δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μάρκο Μπίγιατς, με τον Μάνο Ζερδεβά να υπερασπίζεται την εστία των γηπεδούχων σε όλη την αναμέτρηση.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 6-1, 1-2, 5-2

Διαιτητές: Πουτνίκοβιτς (Σερβία), Χέντσελ (Γερμανία)

Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 1, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γκίλλας 2, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Νικολαϊδης 1, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς
Κλείσιμο
ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Ντέγιαν Στανόγεβιτς): Ραζμάτζε, Βεσαγκούρι, Ακβλεντιάνι 2, Τζικτσιαρένκα 1, Τκεσελασβίλι, Βαπένσκι 2, Τζακάια, Τάνκοσιτς, Ιμναϊσβίλι, Μαγκρακβελίτζε, Μαλισάου, Πιέσιβατς 3, Γκβετάτζε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, -50%!

Θεσσαλονίκη: «Ενήργησε μόνος του» λέει η διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου για την περίεργη ληστεία σε κέντρο αισθητικής

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των διασωστών για τη 16χρονη που πέθανε από ναρκωτικά: «Από τη μύτη της έβγαινε καφέ υγρό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης