Η Λίβερπουλ έφερε στην Αγγλία τους γονείς του Λουίς Ντίαζ

Η Λίβερπουλ έφερε στην Αγγλία τους γονείς του Λουίς Ντίαζ

Η αγγλική ομάδα έστειλε στην Κολομβία ιδιωτικό τζετ για να φέρει στο Λίβερπουλ τους γονείς του διεθνούς άσου μετά την περιπέτεια με την απαγωγή τους

Diaz
Ο Λουίς Ντίαζ μπορεί να βρίσκεται στην Κολομβία, έχοντας υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (παίζει την Τρίτη με την Παραγουάη), αλλά οι γονείς του και κάποιοι στενοί συγγενείς του βρίσκονται ήδη στην Αγγλία.

Η Λίβερπουλ πλήρωσε ιδιωτική πτήση για την μεταφορά της οικογένειας Ντίαζ, προκειμένου να ηρεμήσουν όλοι μετά την απίστευτη περιπέτεια που πέρασαν με την απαγωγή των γονιών του ποδοσφαιριστή της.

Οι Ντίαζ θα μείνουν στο Νησί σίγουρα μέχρι την αλλαγή του χρόνου, αν και όπως αποκάλυψε ο ξάδελφος του ποδοσφαιριστή Ζοζέρ Μπρίτο: «...και τα προηγούμενα χρόνια έκαναν γιορτές όλοι μαζί στην Αγγλία αλλά αυτή τη φορά οι γονείς του Λουίς θα μείνουν σίγουρα περισσότερο καιρό».

Υπενθυμίζουμε ότι ο πατέρας και η μητέρα του είχαν πέσει θύματα απαγωγής, με την τελευταία να απελευθερώνεται μία ώρα αργότερα, αλλά ο πατέρας του παρέμεινε όμηρος για 2 εβδομάδες.

Ειδήσεις σήμερα

Από τη Νικαράγουα η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου - Η νέα «Μις Υφήλιος»

Ο «δεκάλογος» του ΣΕΒ για εκπτώσεις και προσφορές εν όψει Black Friday - Επιτρέπονται οι εκπτώσεις «διαρκείας»;


Δεν γνώριζε η Χαμάς για το μουσικό φεστιβάλ όταν μπήκε στο Ισραήλ - Εκτιμήσεις για πυρά και κατά διαδηλωτών από ισραηλινό ελικόπτερο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης