Η Λίβερπουλ έφερε στην Αγγλία τους γονείς του Λουίς Ντίαζ
Η αγγλική ομάδα έστειλε στην Κολομβία ιδιωτικό τζετ για να φέρει στο Λίβερπουλ τους γονείς του διεθνούς άσου μετά την περιπέτεια με την απαγωγή τους
Ο Λουίς Ντίαζ μπορεί να βρίσκεται στην Κολομβία, έχοντας υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (παίζει την Τρίτη με την Παραγουάη), αλλά οι γονείς του και κάποιοι στενοί συγγενείς του βρίσκονται ήδη στην Αγγλία.
Η Λίβερπουλ πλήρωσε ιδιωτική πτήση για την μεταφορά της οικογένειας Ντίαζ, προκειμένου να ηρεμήσουν όλοι μετά την απίστευτη περιπέτεια που πέρασαν με την απαγωγή των γονιών του ποδοσφαιριστή της.
Οι Ντίαζ θα μείνουν στο Νησί σίγουρα μέχρι την αλλαγή του χρόνου, αν και όπως αποκάλυψε ο ξάδελφος του ποδοσφαιριστή Ζοζέρ Μπρίτο: «...και τα προηγούμενα χρόνια έκαναν γιορτές όλοι μαζί στην Αγγλία αλλά αυτή τη φορά οι γονείς του Λουίς θα μείνουν σίγουρα περισσότερο καιρό».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.