ATP Finals: Στα ημιτελικά ο Μεντβέντεφ, 2-0 τον Ζβέρεφ - Δείτε βίντεο

ATP Finals: Στα ημιτελικά ο Μεντβέντεφ, 2-0 τον Ζβέρεφ - Δείτε βίντεο

Ο Αλκαράθ με τον Ζβέρεφ είναι οι παίκτες που διεκδικούν το 2ο εισιτήριο, καθώς ο Ρούμπλεφ μετά τις δύο ήττες δεν διατηρεί ελπίδες

MixCollage-16-Nov-2023-01-05-AM-1446
O Ντανίλ Μεντβέντεφ έγινε ο πρώτος παίκτης που εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά των ATP Finals στο Τορίνο. Ο Ρώσος νικώντας και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 7-6(6), 6-4 πέτυχε τη 2η νίκη του στον «κόκκινο» όμιλο και ανεξαρτήτως αποτελέσματος με τον Αλκαράθ την τελευταία αγωνιστική, προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwzqdctctwch)


Ο Αλκαράθ με τον Ζβέρεφ είναι οι παίκτες που διεκδικούν το 2ο εισιτήριο, καθώς ο Ρούμπλεφ μετά τις δύο ήττες δεν διατηρεί ελπίδες. Ο Μεντβέντεφ άρχισε το παιχνίδι με break και διατηρώντας το σερβίς του προηγήθηκε 2-0 και 3-1. Ο Ζβέρεφ μείωσε σε 3-2, με το δικό του break ισοφάρισε 3-3 και προσπέρασε με 4-3.

Από εκεί και έπειτα το σετ οδηγήθηκε στο tie break, με τον Ζβέρεφ να σπαταλά δύο set points (6-5, 7-6) και τον Μεντβέντεφ με τρεις σερί πόντους να κατακτά το σετ με 7-6(7) σε 62 λεπτά.

Oι παίκτες χωρίς προβλήματα διατήρησαν το σερβίς τους στο 2ο σετ, με τον Ζβέρεφ να έχει ευκαιρία για break στο 9o game, αλλά να μην την εκμεταλλεύεται με τον Μεντβέντεφ να κάνει το 5-4. Αντίθετα, ο Ρώσος στη μοναδική του ευκαιρία για break στο σετ (30-40), είδε τον Ζβέρεφ να χάνει τη βασική γραμμή και με 6-4 να εξασφαλίζει τη νίκη.

H βαθμολογία στον «κόκκινο» όμιλο

1.Μεντβέντεφ 2-0 (4-0)
2.Ζβέρεφ 1-1 (2-3)
----------------------
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης