Ολυμπιακός: Η ανάρτηση του Ορτέγκα με τον Μέσι φορώντας το εθνόσημο της Αργεντινής

Ολυμπιακός: Η ανάρτηση του Ορτέγκα με τον Μέσι φορώντας το εθνόσημο της Αργεντινής

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Αργεντινής και ο ερυθρόλευκος άσος δεν έκρυβε την περηφάνια του

Ortega2
Το όνειρο του ζει ο Φρανσίσκο Ορτέγκα καθώς κλήθηκε για πρώτη φορά με την εθνική ομάδα της Αργεντίνης και εκεί συνάντησε τους μεγάλους αστέρες της χώρας που πανηγύρισαν την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Ο 24χρονος μπακ του Ολυμπιακού έκανε την πρώτη ανάρτηση με τα προπονητικά της εθνικής του ομάδας και φυσικά έβαλε και μία φάση στην προπόνηση όπου είχε αντίπαλο τον Λιονέλ Μέσι.



Κλείσιμο
Παράλληλα έγραψε: «Τίποτα πιο υπέροχο από το να είσαι σε αυτή την ομάδα και να φοράς αυτό το εθνόσημο». Φυσικά για την περίπτωση του αναφέρθηκε και ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, τονίζοντας πως πρόκεται για μια ενδιαφέρουσα επιλογή και πως τον παρακολουθούσε.

«Η κλήση του του Φρανσίσκο Ορτέγκα έγινε επειδή τον παρακολουθούσαμε και είχαμε προβλήμα σε αυτή τη θέση. Είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Ο Ορτέγκα είναι χαρούμενος και μπορεί να μας βοηθήσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ - Reuters: Ο Χαμενεΐ το ξέκοψε στον Χανίγια - «Σταμάτα να ζητάς από Ιράν κι Χεζμπολάχ να μπουν στον πόλεμο»

Κιβωτός του Κόσμου: «Τεχνάσματα του πατέρα Αντωνίου» λέει η μητέρα του 19χρονου για την «πλαστή επιστολή» του 16χρονου

Κορωπί: Σύλληψη 15χρονου που έκανε συστηματικό bullying σε 14χρονο τα τελευταία τρία χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης