Σε κλίμα συγκίνησης, η οικογένεια και στενοί φίλοι αποχαιρέτησαν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και θρύλο του Ολυμπιακού Νίκο Γιούτσοστην αίθουσα τελετών του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.
Μετά τη σύντομη τελετή, όπου ετελέσθη τρισάγιο, η οικογένεια του εκλιπόντος ευχαρίστησε τη διοίκηση του Αποτεφρωτηρίου και τον πρόεδρο κ. Αντώνη Αλακιώτη για το ενδιαφέρον τους.
Στεφάνι έστειλε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Ευάγγελος Μαρινάκης.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.