Ράιαν Ρέινολντς: Ο ηθοποιός-ιδιοκτήτης της Ρέξαμ έσωσε τη ζωή της γυναίκας ενός ποδοσφαιριστή του - Η συγκινητική ιστορία

Ράιαν Ρέινολντς: Ο ηθοποιός-ιδιοκτήτης της Ρέξαμ έσωσε τη ζωή της γυναίκας ενός ποδοσφαιριστή του - Η συγκινητική ιστορία

Ο αστέρας του Χόλιγουντ δεν είναι ένας... συνηθισμένος πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας και φρόντισε να το δείξει με τον πιο συγκινητικό τρόπο

ryan_reynolds_wrexham_arthro
Από τη στιγμή που o Ράιαν Ρέινολντς και ο Ρομπ Μάκλχενι πάτησαν το πόδι τους στο Ρέξαμ, τα πάντα έχουν αλλάξει στην πόλη της Ουαλίας.

Η ομάδα που παρέπαιε, έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες και διεκδικεί φέτος με αξιώσεις την άνοδο της στη Football League, η πόλη έχει γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο, καθώς όλοι θέλουν να μάθουν νέα για τον σύλλογο και το δίδυμο των ιδιοκτητών κάνει τα πάντα για να... σκλαβώσει ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους.

Η εμπλοκή τους με τον χώρο του ποδοσφαίρου έγινε ντοκιμαντέρ (Welcome to Wrexham) που ξεκίνησε να προβάλλεται από πέρσι και φέτος έχουμε τη 2η σεζόν με το 14ο επεισόδιο να αποκαλύπτει μια συγκλονιστική ιστορία.

Κλείσιμο


Το καλοκαίρι του 2022 ο Άντονι Φορντ αποκτήθηκε από την Ρέξαμ με μεταγραφή από την Όξφορντ, με τον διεθνή Ιρλανδό μέσο στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν να είναι βασικός και αναντικατάστατος, μετρώντας 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο, ενώ λίγο μετά τις γιορτές έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Μόνο που τα χαμόγελα από το σπίτι του εξαφανίστηκαν... βίαια, όταν μία εβδομάδα μετά τη γέννηση τoυ γιου του, η σύζυγός του, Λόρα, επισκέφτηκε τους γιατρούς, έχοντας πρόβλημα με το αριστερό της χέρι.

Η διάγνωση ήταν ένα πραγματικό σοκ, καθώς όχι μόνο αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε όγκος στον εγκέφαλο σε σημείο που δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί επέμβαση, αλλά παράλληλα την ενημέρωσαν ότι είχε πολύ μικρό προσδόκιμο ζωής.

Τα νέα μαθεύτηκαν πολύ γρήγορα στο εσωτερικό της ομάδας κι από κει στους ιδιοκτήτες, με τον Ρέινολντς να αντιδρά άμεσα και να στέλνει το ζευγάρι για μια δεύτερη άποψη.

Κι εκεί δεν έμειναν στη μαγνητική τομογραφία, αλλά έγινε βιοψία, η οποία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για καλοήθη όγκο του εγκεφάλου (θαλαμοπυλοκυτταρικό αστροκύττωμα 1ου βαθμού η επιστημονική ονομασία), ο οποίος είναι ιάσιμος και πολύ λιγότερο θανατηφόρος απ' ό,τι ανέφερε η πρώτη διάγνωση.

Μετά από ένα πολύ δύσκολο δίμηνο η οικογένεια Φορντ είχε πια ηρεμήσει και ο Άντονι επέστρεψε στις 25 Μαρτίου στο «Racecourse Ground» για να αγωνιστεί ξανά με την ομάδα στον κρίσιμο αγώνα (για την άνοδο κόντρα στη Γέοβιλ).

Η Λόρα ήταν εκεί στις κερκίδες με τον δύο μηνων γιο τους, αλλά πριν ο Άντονι βρεθεί στα αποδυτήρια αυτός κι η σύζυγος του είχαν μια υποχρέωση.



Το ζευγάρι μπήκε μαζί στον αγωνιστικό χώρο κι αγκάλιασε τον Ράιαν Ρέινολντς, λέγοντας του «ευχαριστώ» για όλα όσα έκανε γι' αυτούς (δεν έμεινε μόνο στη βοήθεια για τη δεύτερη γνώμη).

Reynolds_Laura1_2PG
Reynolds_Laura1


Κι όταν ο αγώνας ξεκίνησε ο Άντονι έκανε την επιστροφή του ακόμη πιο γλυκιά, πετυχαίνοντας ένα από τα τρια γκολ της νίκης που επέτρεψαν στη Ρέξαμ να μείνει στη μάχη της ανόδου (την οποία εν τέλει και κατέκτησε).

«Δεν ένιωθα ότι αυτό που ζούσα ήταν αληθινό. Όμως ο προπονητής ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες για τα νέα και αυτοί επικοινώνησαν μαζί μου. Δεν είχε καμία υποχρέωση να κάνει κάτι, όμως έκανε πάρα πολλά» λέει συγκινημένος στο φινάλε του επεισοδίου ο Φορντ, που μπορεί να χαμογελά έχοντας αγκαλιά τη Λόρα και τον γιο τους.






Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κασσελάκης ζητά την αποπομπή Γεωργιάδη για τις δηλώσεις σχετικά με τα Τέμπη - «Προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων»

Κύπρος: Συνέλαβαν μαφιόζους στα Κατεχόμενα - Ερευνάται αν συμμετείχαν στις δολοφονίες «νονών» σε Λευκωσία και Λεμεσό


Νέα μαρτυρία για τον εφιάλτη της Φαίης στο διαμέρισμα της Κυψέλης: «Ήταν μόνιμα χτυπημένη σε όλο της το σώμα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης