Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ντυμένος στα πράσινα ο Ναν - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ντυμένος στα πράσινα ο Ναν - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ο Κέντρικ Ναν, η τελευταία χρονικά σπουδαία προσθήκη του Παναθηναϊκού πάτησε στην Αθήνα και είναι πλέον έτοιμος να φορέσει τα «πράσινα» - Δείτε φωτογραφίες/βίντεο από την άφιξή του και διαβάστε τις πρώτες του εν Ελλάδι δηλώσεις

nan_pao__1_
Η πολυαναμενόμενη άφιξη του Κέντρικ Ναν είναι πλέον γεγονός. Ο Παναθηναϊκός τον έντυσε στα πράσινα και ο Αμερικανός πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) όπως είχε ενημερώσει η ΚΑΕ.

nan_pao


Με κασκόλ Παναθηναϊκού κρεμασμένο στον λαιμό του, ο Ναν αποτελεί την τελευταία χρονικά προσθήκη του Παναθηναϊκού και πιθανότατα την πιο ηχηρή της σεζόν, μιας και η καριέρα του στο NBA δε χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις.

Κλείσιμο
nan_pao__2_


Μάλιστα ο Εργκίν Αταμάν θέλει να τον εντάξει άμεσα στις προπονήσεις, αφού μόλις ολοκληρώσει σήμερα τα ιατρικά, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των «πρασίνων» για να είναι έτοιμος με την Άλμπα, όπως δήλωσε από το βράδυ της Δευτέρας ο Τούρκος κόουτς.

Το βίντεο της άφιξης:



Οι δηλώσεις του Ναν:

«Νιώθω υπέροχα, μεγάλη πτήση, είμαι λίγο κουρασμένος αλλά είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ»

Για το τι τον έπεισε να έρθει: «Το να είμαι εδώ στην Αθήνα, η άνεση για την οικογένειά μου. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίο κλαμπ με ιστορία. Οι παίκτες, οι προπονητές ταιριάζουν με τον τρόπο παιχνιδιού μου».

Για το αν μίλησε με κάποιον στην Αθήνα: «Έχω μερικούς φίλους που έχουν παίξει στην Ευρώπη και μίλησαν με καλά λόγια για την Αθήνα, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα».

Για το αν μίλησε με τον Αταμάν: «Ναι, μίλησα με τον κόουτς και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα. Ήρθα για να είμαι ο εαυτός μου, σκοράρω, να ηγηθώ και να κερδίσουμε παιχνίδια».

Για το αν θα είναι έτοιμος την Παρασκευή: «Θα μπορούσα να παίξω και αύριο αν είχαμε παιχνίδι».

Για τους στόχους του: «Ο στόχος είναι να επιστρέψω στο ΝΒΑ κάποια στιγμή. Φέτος τα πράγματα ήταν περίπλοκα. Ελπίζω να τα πάμε καλά και να επιστρέψω στο NBA. Ένας στόχος μου είναι το να κερδίσω πρωτάθλημα.

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης