Βλαχοδήμος: Υπήρχε ενδιαφέρον από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπα μόνο «πάμε» για Φόρεστ

Βλαχοδήμος: Υπήρχε ενδιαφέρον από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπα μόνο «πάμε» για Φόρεστ

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη από τη μέρα που έφυγε από την Ελλάδα, μιλάει στο Gazzetta για το όνειρο της Premier League, τις όμορφες στιγμές στον Παναθηναϊκό, τα όσα έγιναν το καλοκαίρι πριν υπογράψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, για το κεφάλαιο της Μπενφίκα, αλλά και για την Εθνική

vlaxodimos
Όταν τον Ιανουάριο του 2018 περνούσε για τελευταία φορά το κατώφλι του προπονητικού κέντρου, ενδεχομένως, ούτε ο ίδιος να μπορούσε να σκεφτεί τα όσα θα ακολουθήσουν. Όχι γιατί αμφισβητούσε κανείς το ταλέντο του. Αλλά γιατί πολύ απλά τα όσα έχει ήδη κατάφερε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στα χρόνια που ακολούθησαν, μπορούν να συγκριθούν με τις επιδόσεις ελάχιστων Ελλήνων ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Τίποτα, όμως, δεν ήταν τυχαίο. Δούλεψε πολύ σκληρά και μαζί συνδύασε δύο στοιχεία που δεν είναι εύκολο να μπουν στην ίδια πρόταση. Πίστευε και πιστεύει πολύ στον εαυτό του, ενώ ταυτόχρονα δεν σταμάτησε ποτέ να πατάει στη γη. Σκέφτεται πάντα πολύ ώριμα και διεκδικεί όσα του αναλογούν. Κάπως έτσι, έφτασε να φορέσει τη φανέλα της Μπενφίκα 151 φορές. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, δύο Σούπερ Καπ και έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Αετών της Λισαβόνας σε ουκ ολίγες αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όλο αυτό το διάστημα που ο Έλληνας τερματοφύλακας άνηκε στην Μπενφίκα ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έστρωσαν για εκείνον κόκκινο χαλί. Φέτος το καλοκαίρι ο ίδιος αποφάσισε πως πλέον ο κύκλος του στην Πορτογαλία είχε κλείσει και πως είχε έρθει η ώρα για έναν νέο. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν υπήρχε καλύτερο περιβάλλον για να ανοίξει αυτός ο νέος κύκλος από τον μαγικό κόσμο της Premier League. Είναι το πρωτάθλημα στο οποίο ονειρεύεται να αγωνιστεί κάθε ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Έλληνα διεθνή στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης