Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Από αύριο η απόφαση και βλέπουμε

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Από αύριο η απόφαση και βλέπουμε

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έστειλαν τα υπομνήματα τους στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ωστόσο η απόφαση για το διακοπέν ντέρμπι δεν θα βγει σήμερα

6005635
Ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο είχαν οι νομικές υπηρεσίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι οποίες είχαν περιθώριο να αποστείλουν στα γραφεία της ΕΠΟ έως τις 12:00 της Δευτέρας τα συμπληρωματικά τους υπομνήματα.

Υπομνήματα που έρχονται ως συνέχεια της ακροαματικής διαδικασίας της περασμένης Παρασκευής όπου εξετάστηκαν σε δεύτερο βαθμό τα όσα έγιναν στο διακοπέν ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναίκός για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Οι δύο ΠΑΕ ανέλυσαν σε αρκετές σελίδες τα επιχειρήματα τους με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να πείσει ότι δεν υπήρχε λόγος διακοπής του αγώνα και τον Παναθηναϊκό για το ότι ορθώς διεκόπη το ματς με υπαιτιότητα των ερυθρόλευκων και όλα αυτά να υπάρχουν στα χέρια των μελών της Επιτροπής Εφέσεων.

Ωστόσο απόφαση δεν πρόκειται να βγει σήμερα, αλλά όπως χαρακτηριστικά έλεγαν από την ΕΠΟ «την απόφαση να την περιμένετε από την Τρίτη και μετά». Γεγονός που σημαίνει ότι η τελική ετυμηγορία επί ελληνικού εδάφους (κατόπιν μπορεί η ομάδα που ενδιαφέρετε να προσφύγει στο CAS) μπορεί να αργήσει ακόμη 2-3 ημέρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε τα πόθεν έσχες Μητσοτάκη, Τσίπρα, Ανδρουλάκη, Κουτσούμπα, Βελόπουλου, Βαρουφάκη

Ο Κασσελάκης πάει πίσω τις διαγραφές επειδή δεν του βγαίνουν

Η άνοδος και η πτώση - Πώς «ξέμειναν» οι αρχηγοί της νυχτερινής Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης