Σουάρες: «Θα παίξει με τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι»

Σουάρες: «Θα παίξει με τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι»

Στην Αμερική θεωρείται δεδομένη η συμφωνία του Λουίς Σουάρες με την Ίντερ Μαϊάμι και φαίνεται ότι απομένει μόνο η ανακοίνωση για να σμίξει ο Ουρουγουανός και πάλι με τον κολλητό του, Λιονέλ Μέσι

suarez_messi
Μετά την «El Pais», το «ESPN» τονίζει ότι Ίντερ Μαϊάμι και Λουίς Σουάρες έχουν έρθει σε συμφωνία για μονοετές συμβόλαιο. Μάλιστα, τονίζεται το deal μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Ο Λουίς Σουάρες αναμένεται να αποχωρήσει από το Πόρτο Αλέγκρε και τη Γκρέμιο αφού παραδέχτηκε ότι απαιτείται φυσική κατάσταση την οποία πλέον δεν διαθέτει.

Τον προηγούμενο Ιούλιο είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι ότι τον επόμενο χρόνο δεν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ εδώ, λόγω της φυσικής μου κατάστασης και των υψηλών απαιτήσεων του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, αυτός είναι κι ο λόγος που έχω μιλήσει με το σύλλογο σχετικά με το να τερματίσει το συμβόλαιό μου με τη Γκρέμιο έναν χρόνο νωρίτερα.

Θα μπορούσε να είναι τον Δεκέμβριο. Ο σύλλογος συμφώνησε και είμαι ευγνώμον γι' αυτό. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να παίζω κάπου αλλού λόγω του χρόνιου θέματος με το γόνατό μου, για το οποίο γνωρίζετε. Θα ζητούσα από τους οπαδούς της Γκρέμιο να εκτιμήσουν ότι έχουν έναν 37χρονο παίκτη που πάντα παίζει παρόλο που πονάει πολύ στο γόνατό του».

Κλείσιμο
Μένει μόνο να δούμε το αν τελικά θα αγωνίζεται και πάλι με τον Μέσι, τον κολλητό του, στο πλευρό του.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης