Κόπα Λιμπερταδόρες: O... τυχερός παπάς της Φλουμινένσε έκανε ειδική λειτουργία για την ομάδα πριν τον τελικό - Δείτε βίντεο

Κόπα Λιμπερταδόρες: O... τυχερός παπάς της Φλουμινένσε έκανε ειδική λειτουργία για την ομάδα πριν τον τελικό - Δείτε βίντεο

Στις 4 Νοεμβρίου η Φλουμινένσε αντιμετωπίζει στο Ρίο τη Μπόκα στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες και οι οπαδοί της «Φλου» δεν αρκούνται στην... αγωνιστική προετοιμασία

Flou_Church
Καλοκαίρι του 2009. Η Φλουμινένσε κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία αναζητά ένα θαύμα.

Οι οπαδοί της στην απέλπιδα προσπάθεια τους για να βοηθήσουν τους «τρικολόρ» (το παρατσούκλι του συλλόγου) καταφεύγουν στη... μεταφυσική βοήθεια και ζητούν από τον πάτερ Ομάρ (πιστός φίλος της ομάδας γνωστός και ως «πάτερ τρικολόρ») να τελέσει μια ειδική λειτουργία για τη Φλουμινένσε.

Ο ιερέας ικανοποιεί άμεσα το αίτημα και λίγες ημέρες αργότερα η «Φλου» ξεκινά ένα απίστευτο σερί (νίκησε σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες της) παραμένοντας στην κατηγορία... Γενικά η σχέση της Φλουμινένσε με την εκκλησία είναι πολύ στενή και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι προστάτης του συλλόγου είναι ο αείμνηστος Πάπας Ιωάννης Παυλος ο Β'.



Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα ο σύλλογος του Ρίο έχει μπροστά του την πρόκληση της κατάκτησης του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες καθώς συμμετέχουν στον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Mαρακανά!



Στη βραζιλιάνικη μεγαλούπολη επικρατεί παράνοια για τον τελικό καθώς έχουν συρρεύσει και χιλιάδες οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς (η άλλη φιναλίστ) με τους φίλους της Φλουμινένσε να θυμούνται την ευεργετική επίδραση του πάτερ Ομάρ και να ζητούν για μία ακόμη φορά τη βοήθεια του. 


Ούτως ή άλλως σχεδόν σε κάθε εντός έδρας αγώνα της «Φλου» είναι στο γήπεδο και... ευλογεί το χορτάρι.

Κλείσιμο


Ο ιερεάς φυσικά και δεν αρνήθηκε πραγματιοποιώντας χθες ειδική λειτουργία στην εκκλησία του Σάο Ζοσέ που κατακλύστηκε απο πιστούς με φανέλες της Φλουμινένσε οι οποίοι όλοι μαζί... έψαλλαν και συνθήματα της ομάδας!


Ειδήσεις σήμερα:

«Μετεωρολογική βόμβα» πλήττει χώρες της Ευρώπης - Έξι νεκροί από την κακοκαιρία «Ciaran»

Αυτοκτόνησε με καραμπίνα Ελληνοσύρος εφοπλιστής στο υπόγειο του σπιτιού του στη Βούλα – Είχε αφήσει σημείωμα στην πρώην σύζυγό του


Η ανακοίνωση της Unilever για το πρόστιμο από το υπουργείο Ανάπτυξης - Θα το αμφισβητήσει

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης