Ο Πιτ Σάμπρας μίλησε δημόσια για τη μάχη που δίνει η σύζυγος του με τον καρκίνο

Ο Πιτ Σάμπρας μίλησε δημόσια για τη μάχη που δίνει η σύζυγος του με τον καρκίνο

Ο παλαίμαχος τενίστας σε μία από τις σπάνιες δημόσιες τοποθετήσεις του αποκάλυσε το σαβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η σύζυγος του Μπρίτζετ Γουίλσον

Sampras
Όταν μεσουρανούσε στα κορτ ήταν συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος... Από τη στιγμή που αποφάσισε ότι το σώμα του δεν μπορεί πλέον να ακολουθήσει τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού, ο Πιτ Σάμπρας έγινε... αόρατος.

Το άλλοτε Νο1 του παγκόσμιου τένις όχι απλά αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αλλά κι από την επικαιρότητα απολαμβάνοντας την οικογενειακή ζωή με τη σύζυγο του, την ηθοποίο και τραγουδίστρια Μπρίτζετ Γουίλσον και τους δυο του γιους.

Τώρα όμως ο ελληνικής καταγωγής Σάμπρας, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί με όλο τον κόσμο το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η σύζυγος του.

Σε μήνυμα, που έστειλε μέσω της ATP, αποκάλυψε ότι η Μπρίτζετ εδώ και ένα χρόνο περίπου παλεύει με τον καρκίνο (ωοθήκες), έχοντας υποβληθεί ήδη σε επέμβαση και συνεχίζοντας με χημειοθεραπείες.

Κλείσιμο


Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Όπως γνωρίζετε, είμαι ένα πολύ ήσυχο και συγκρατημένο άτομο. Ωστόσο, ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος και απαιτητικός για μένα και την οικογένειά μου και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας το τι συνέβη.

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο, η σύζυγός μου Μπρίτζετ διαγνώστηκε με κακοήθη καρκίνο των ωοθηκών. Έκτοτε, έχει υποβληθεί σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση, χημειοθεραπεία και συνεχίζει να παλεύει. Είναι δύσκολο να βλέπεις κάποιον που αγαπάς να περνάει μια τέτοια περιπέτεια. Ωστόσο, όταν βλέπω τους γιους μας να αγωνίζονται για να τη βοηθήσουν, είναι κάτι απίστευτο.

Sampras2


Το να βλέπω την Μπρίτζετ να συνεχίζει να είναι μια σπουδαία μητέρα και σύζυγος μέσα από όλα όσα συμβαίνουν αποτελεί έμπνευση για μένα.

Έχω μάθει ότι είναι δύσκολο να βρεις υποστήριξη όταν αυτό που σε απασχολεί είναι κάτι για το οποίο είναι δύσκολο να μιλήσεις.

Με όλα τα παραπάνω, ζητώ απλώς τα καλά σας λόγια και τις προσευχές σας για την οικογένειά μας και την Μπρίτζετ καθώς αγωνίζεται να αναρρώσει πλήρως. Σας ευχαριστώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Μείωση 50% στο τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες που δηλώνουν πάνω από τον κατώτατο μισθό

Η Πεν Νταλαούρα, η Μarka2 και τα άλλα trolls που έβγαλαν τον Στέφανο

Τα τρία σενάρια για το φρικτό τέλος της Σάνι Λουκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης