Ολυμπιακός: Θα εξαντλήσουμε τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή μας - Ναρκοθετείται το πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Θα εξαντλήσουμε τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή μας - Ναρκοθετείται το πρωτάθλημα

Η άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Πειραιά

olympiacos-sim
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super league έκανε γνωστή την απόφαση για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και το χειρότερο σενάριο για τους «ερυθρολεύκους» επιβεβαιώθηκε.

Σύμφωνα με την απόφαση, το ματς πάει στον Παναθηναϊκό με 3-0, έχει αφαιρεθεί ένας βαθμός από τους Πειραιώτες στο φετινό πρωτάθλημα κι η ομάδα καλείται να αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια χωρίς τους οπαδούς τους στις εξέδρες (δηλαδή στα ματς κόντρα σε Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ) ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 38 χιλιάδων ευρώ.

Οι Πειραιώτες, με νέα ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο ια οργανωμένη προσπάθεια αλλοίωσης όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ενώπιον μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Περισσότεροι του ενός παράγοντες συνετέλεσαν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους στο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μια άδικη και απολύτως εσφαλμένη απόφαση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα καταπέσει στο δεύτερο βαθμό, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοί μας να γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα για την δικαίωσή του, χωρίς να παραλείψει να έχουν νόμιμες συνέπειες όσοι εσκεμμένα συνέβαλαν στην διαμόρφωση μιας ψευδούς εικόνας εις βάρος του Συλλόγου.

Και να είναι βέβαιοι ότι και από αυτή τη δοκιμασία η ομάδα θα βγει πιο δυνατή και ακόμα πιο αποφασισμένη για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.


Ειδήσεις σήμερα:

O Kούλογλου στον Δανίκα: Η εκλογή Κασσελάκη δεν θα γινόταν ούτε σε επαρχιακό κυνηγετικό σύλλογο


«Είναι δολοφόνος, το έκανε επίτηδες»: Θύελλα κατά του παίκτη που έκοψε τον λαιμό του αντιπάλου του με παγοπέδιλο


Βίντεο: Σόου με 2023 drone στην Κωνσταντινούπολη για τα 100 χρόνια της τουρκικής δημοκρατίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης