Θέση για την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελές Πειθαρχικού οργάνου της Super League για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πήρε ο Ολυμπιακός.
Η ομάδα του Πειραιά τιμωρήθηκε με μηδενισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι (το παίρνει 3-0 στα χαρτιά ο ΠΑΟ), της αφαιρέθηκε ένας βαθμός και θα παίξει τα δύο εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς κόσμο στις εξέδρες.
Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι θα κάνει έφεση για να μην υπάρξει αλλοίωση του πρωταθλήματος και χαρακτηρίζει «άδικη και προκλητική την απόφαση» αφού δεν υπάρχει αντικειμενικός τραυματισμός.
Η θέση του Ολυμπιακού
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θεωρεί άδικη και προκλητική την απόφαση που εκδόθηκε απο το Πειθαρχικό Όργανο της Super League το οποίο αποφάσισε να πάρει ο ΠΑΟ το παιχνίδι στα χαρτιά χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς κανένα άλλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να καταδείξουμε τις στρεβλώσεις της διαδικασίας και τις ανεπίσημες αλληλογραφίες που έδωσαν πάτημα για αυτή την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του Πρωταθλήματος.
Φυσικά θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στην Επιτροπή Εφέσεων».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.