Europa League, Παναθηναϊκός-Ρεν 1-2: Πρώτη ήττα και πτώση από την κορυφή - Δείτε τα γκολ

Europa League, Παναθηναϊκός-Ρεν 1-2: Πρώτη ήττα και πτώση από την κορυφή - Δείτε τα γκολ

Η Ρεν προηγήθηκε 2-0 στο 50' και ο άστοχος Παναθηναϊκός μείωσε σε 2-1 στο 61' με πέναλτι του Ιωαννίδη - Στους 6β. η Ρεν, στους 4β. ο ΠΑΟ

pao
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με συνταγή Φαλήρου το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Ρεν, έχοντας μοναχά μία διαφοροποίηση στην ενδεκάδα, με τον Γεντβάι να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας και τον Αράο στην μεσαία γραμμή. Κάτω από δοκάρια ήταν ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Μλαντένοβιτς, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Σένκεφελντ με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Αράο, Τσέριν, Τζούρισιτς στη μεσαία γραμμή. Αριστερός εξτρέμ ο Παλάσιος, δεξιός ο Μπερνάρντ και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Στην αντίπερα όχθη, η Ρεν παρατάχθηκε με τον Μανταντά στην υπεράσπιση της εστίας. Ομαρί και Μπελοσιάν στο κέντρο της άμυνας, Ασινιόν δεξιός μπακ και Τρουφέ αριστερά. Μάτιτς, Λεφί και Μπουριγκό στο κέντρο, Μπλας στο δεξί ''φτερό'', Γκουιρί στο αριστερό και... φουνταριστός ο Καλιμουεντό. Στο 30' ο Σανταμαρία πήρε την θέση του τραυματία Μπουριγκό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwiowqcjiv2p)


Ένα δώρο και ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών
Κλείσιμο
Ο Παναθηναϊκός από πολύ νωρίς έβαλε τον εαυτό του σε δύσκολη θέση παρά το καλό του ξεκίνημα με την ευκαιρία του Παλάσιος στο 6', καθώς μετά από ένα λάθος στη δεξιά του πλευρά με Μπερνάρντ και Βαγιαννίδη, ο Γκουιρί έπειτα από την σέντρα του Λεφί, έκανε αμαρκάριστος το 1-0 για την γαλλική ομάδα, η οποία στο 14' έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ με το δοκάρι του Γκουιρί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwim912c0oft)


Το Τριφύλλι από το 20' και μετά ανέβασε την απόδοσή του, έφτανε με μεγάλη ευκολία έξω και μέσα στην περιοχή αλλά παρουσίασε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κυριάρχησε στο γήπεδο, έφτιαξε ωραίες συνεργασίες και στα δύο άκρα αλλά στη τελική προσπάθεια ήταν αναποτελεσματική. Στο 24' ο Μανταντά έδιωξε το φάουλ του Τσέριν, στο 41' ο Ιωαννίδης από την μικρή περιοχή σούταρε πάνω στον κίπερ των Γάλλων, στο 42' ο Τζούρισιτς έπραξε το ίδιο και στο 45' το σουτ του Ιωαννίδη πέρασε άουτ από καλή θέση. Παλάσιος, Μπερνάρντ και Τζούρισιτς έκαναν... πάρτι στην άμυνα της Ρεν αλλά κανείς ''πράσινος'' δεν βρήκε μία ιδανική εκτέλεση για να ισοφαρίσει το ματς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwin23yxa68p)


Αδίκησε τον εαυτό του και τώρα... τελικός στη Γαλλία
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο. Με τους Γάλλους να σκοράρουν.Ο Καλιμουεντό με υπέροχο τακουνάκι στο 50' έπειτα από στατική φάση έδωσε αέρα δύο τερμάτων στη Ρεν αλλά ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση όπως και όφειλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwiniywoqpvl)


Στο 61' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ιωαννίδης μείωσε σε 2-1, στην συνέχεια το Τριφύλλι δεν είχε κάποια μεγάλη στιγμή, με τον Μπρινιόλι να κάνει δύο σπουδαίες επεμβάσεις και να κρατά όρθια την ομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwinp4pnzgw1)


Σε τετ α τετ με τον Καλιμουεντό και σε σουτ του Γκουιρί. Μέχρι το τελευταίο λεπτό το Τριφύλλι πίεζε και στη τελευταία φάση του αγώνα είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι στη σέντρα του Μλαντένοβιτς και στην συνέχεια πάνω στην γραμμή να διώχνουν την μπάλα στο σουτ του Μαντσίνι. Η Ρεν κράτησε μέχρι τέλους το 2-1 και ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Γαλλία σε δύο εβδομάδες για ένα ματς που είναι τελικός, έχοντας αδικήσει τον εαυτό του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwiojphvt0a9)


MAN OF THE MATCH: Αμίν Γκουρί. Σπουδαίο ματς από τον εξτρέμ της Ρεν που άνοιξε τον δρόμο της νίκης στην ομάδα του και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του Παναθηναϊκού.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Παλάσιος για τον Παναθηναϊκό, όπως και για τον Γεντβάι. Για τους Γάλλους ο Μανταντά ήταν κομβικός. ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η αδυναμία του Παναθηναϊκού να μετουσιώσει σε γκολ τις μεγάλες του στιγμές απόψε στη Λεωφόρο.

Η ΓΚΑΦΑ: Η αμυντική συμπεριφορά των ''πρασίνων'' και στα δύο γκολ των Γάλλων, πολύ ''φτηνά'' αμφότερα.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Χωρίς το μεγάλο λάθος η διαιτησία του Πινέιρο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Παναθηναϊκός έβγαλε μόνος του τα μάτια απόψε, έχασε 2-1 από την Ρεν σε ένα ματς όπου ήταν εξαιρετικός στην δημιουργία αλλά τραγικός στην εκτέλεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Αχαΐα: «Πού ξέρω ότι δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;» λέει η γιαγιά των δύο αδερφών που πέθαναν μέσα σε 15 μήνες

Καλαμάτα: Η καφετέρια «βιτρίνα», οι υπάλληλοι συνεργοί και το 1,7 κιλό κοκαΐνης

Εύσημα για την ελληνική οικονομία από τη Λαγκάρντ - Όλα ανοικτά για τα επιτόκια της ΕΚΤ στο μέλλον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης