Στέφανος Τσιτσιπάς: Κέρδισε στοίχημα και θα προσφέρει 10.000 δολάρια σε φιλανθρωπική ένωση

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κέρδισε στοίχημα και θα προσφέρει 10.000 δολάρια σε φιλανθρωπική ένωση

Τα χρήματα θα δοθούν από τον Ιμάν Γκάτζι στο «Μαζί για το παιδί»

tsitsipas
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο εκατομμυριούχος και YouTuber Ιμάν Γκάτζι έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια ξεχωριστή σχέση.

Οι δύο τους ανταλλάσσουν συχνά μηνύματα και αυτή τη φορά έβαλαν στοίχημα για καλό σκοπό. Ο Γκάτζι προκάλεσε τον Τσιτσιπά για το αν θα μπορούσε να επιστρέψει έστω και ένα σερβίς του.

@realimangadzhi

Lost $10,000 😅

♬ original sound - Iman Gadzhi


Κλείσιμο
Ο Στέφανος κέρδισε το στοίχημα, βγάζοντας 20 συνεχόμενα σερβίς και ο Γκάτζι του ζήτησε να επιλέξει που θα δώσει τα 10.000 δολάρια.

Ο Στέφανος του πρότεινε να τα δωρίσει στο "Μαζί για το παιδί", τη φιλανθρωπική Ένωση της οποίας είναι πρεσβευτής τα τελευταία χρόνια.



Παλαιότερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε προκαλέσει οργή στους χρήστες του Twitter όταν είχε κάνει retweet ένα σχόλιο του επιχειρηματία Ιμάν Γκάτζι.

«Ο σύγχρονος φεμινισμός διδάσκει στις γυναίκες να μισούν τους άνδρες. Γυναίκες να μισούν τις γυναίκες εκείνες που είναι περήφανες που είναι γυναίκες. Και κάνει τους άνδρες να ντρέπονται που είναι άνδρες. Είναι πραγματικά κρίμα που κάτι που ήταν αρχικά τόσο αγνό έχει μετατραπεί σε κάτι τόσο καρκινώδες» έγραφε ο YouTuber.

Ειδήσεις σήμερα:

«Μπορεί να ήταν άρρωστη αλλά είχε όρεξη για ζωή», λένε γείτονες της 42χρονης που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφίες από το σημείο που έπεσε η 43χρονη μητέρα στην Καλαμάτα - «Τίναζε ένα χαλί προτού βρεθεί στο κενό» λένε μάρτυρες


Ήρθη η ασυλία Πολάκη: Αν δικαιωθώ δικαστικά, να παραιτηθεί ο Μαντάς – Πλεύρης: Αν δικαιωθεί ο Μαντάς θα παραιτηθείτε;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης