Champions League, Γαλατάσαραϊ-Μπάγερν 1-3, Ίντερ-Σάλτσμπουργκ 2-1: Ασταμάτητοι οι Βαυαροί, στην κορυφή οι Μιλανέζοι - Δείτε τα γκολ

Champions League, Γαλατάσαραϊ-Μπάγερν 1-3, Ίντερ-Σάλτσμπουργκ 2-1: Ασταμάτητοι οι Βαυαροί, στην κορυφή οι Μιλανέζοι - Δείτε τα γκολ

Με γκολ των Κομάν (8'), Κέιν (73'), Μουσιάλα (79') η Μπάγερν κέρδισε τη Γαλατά και έφτασε στους 9β - Με Σάντσες και Τσαλχάνογλου η Ίντερ «καθάρισε» τους Αυστριακούς

bayerb
Το... μενού στο πρώτο «πιάτο» της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League είχε άλλη μία νίκη για την Μπάγερν Μονάχου, αυτή τη φορά επί της Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη (3-1) και μία πολύ δύσκολη επικράτηση της Ίντερ επί της Σάλτσμπουργκ στο Μιλάνο (2-1), που την οδήγησε μόνη πρώτη στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Στο «Rams Park» της Κωνσταντινούπολης η Μπάγερν βρήκε το γκολ που ήθελε πολύ νωρίς (8' Κομάν), όμως μετά για ένα ημίχρονο δέχθηκε ανελέητο «σφυροκόπημα» από την εξαιρετική εφέτος «Γαλατά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwgtyhceb8qp)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwgunqvn59zt)


Αφού οι Τούρκοι έχασαν δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα, ο Ικάρντι με πέναλτι... α λα Πανένκα στο 30' έφερε το ματς στα ίσα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwgvwyf1m3zd)

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwgvwyeu5ww1)


Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, οι Βαυαροί ήταν κυρίαρχοι μέσα στο γήπεδο κι έφτασαν στην τρίτη νίκη τους σε ισάριθμες αγωνιστικές, «καθαρίζοντας» σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση, χάρις στα γκολ του Χάρι Κέιν (73') και του Μουσιάλα (79').

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwgtyhceb8qp)


Στο «Guiseppe Meazza» η Ίντερ τα βρήκε... σκούρα απέναντι στη Σάλτσμπουργκ. Ο Σάντσες στο 19' έδωσε το προβάδισμα στους Μιλανέζους, όμως οι Αυστριακοί αποδείχθηκαν... σκληρό καρύδι και ισοφάρισαν με τον Γκλουκ στο 57'.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwgvtuajk7mx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwgvvcwth2uh)


Τη λύση για την Ίντερ έδωσε εντέλει ο Τσαλχάνογλου με εύστοχο πέναλτι στο 64', ενώ στο 81' ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ το γκολ του Ικάρντι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 



Ειδήσεις σήμερα:

Οργή για τον γιο του Νετανιάχου: Παραμένει στο Μαϊάμι ενώ 360.000 Ισραηλινοί έφεδροι καλούνται να πολεμήσουν τη Χαμάς

Ο Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες, λέει ο Φίλης

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. ξεσκέπασε κύκλωμα ναρκωτικών - Ο «συντονιστής», ο «φορτηγατζής» και το ναρκοδρομολόγιο των διακινητών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης