ΑΕΚ: Χωρίς Αραούχο θα ταξιδέψει η αποστολή στη Μασσαλία

ΑΕΚ: Χωρίς Αραούχο θα ταξιδέψει η αποστολή στη Μασσαλία

Με μία ακόμη απώλεια αναχωρεί αύριο για τη Μασσαλία, για την αναμέτρηση του Europa League κόντρα στη Μαρσέιγ, η ΑΕΚ καθώς ο Αραχούχο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό

Araujo
Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ μετά τη διακοπή θα την έβρισκε με μια τριάδα απαιτητικών αναμετρήσεων. Το «πρέπει» του διπλού στην Τρίπολη ολοκληρώθηκε με επιτυχία για την Ένωση και πλέον σειρά έχει το μεγάλο ευρωπαϊκό ματς με τη Μαρσέιγ το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 19:45) στο Βελοντρόμ, πριν τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί την προσεχή Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τη δεδομένη στιγμή όμως ο διακόπτης γυρίζει στο Europa League, εκεί όπου οι κιτρινόμαυροι σε έναν όμιλο «θανάτου» έχουν καταφέρει με την αξία τους να πάρουν κεφάλι μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια τόσο την Μπράιτον όσο και τον Άγιαξ και μετά το τεράστιο διπλό στην Αγγλία λίγο έλειψε να κάνει το δύο στα δύο απέναντι στον «Αίαντα» δείχνοντας τα δόντια της σε αυτόν τον πολύ απαιτητικό όμιλο του Euriopa League. Η ΑΕΚ απέδειξε ότι τα λεγόμενα του Ματίας Αλμέιδα ότι παίζει πάντα και παντού για τη νίκη ήταν πέρα για πέρα αληθινά και το ίδιο ισχύει για τους κιτρινόμαυρους και στο ταξίδι τους στη Μασσαλία. Εκεί όπου θα έχουν ξανά την πολύ μεγάλη υποστήριξη των οπαδών τους, οι οποίοι από σήμερα ενώνονται στη γαλλική πόλη με εκείνους της Μαρσέιγ λόγω των ισχυρών σχέσεων που τους συνδέουν, με την UEFA από τη μεριά της πάντως να χαρακτηρίζει την αναμέτρηση ως «υψηλού ρίσκου».

Αυτό το σετ των αγώνων με τη Μαρσέιγ θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του ομίλου και στους στόχους της ΑΕΚ, με τον Αλμέιδα να βλέπει τον Αραούχο να μην προλαβαίνει και να μένει εκτός αποστολής. Ο Αργεντινός φορ είχε γίνει αλλαγή στην Τρίπολη λόγω ενός θέματος που είχε στον προσαγωγό προκειμένου να προφυλαχθεί και θα χρειαστεί μερικές μέρες ακόμα για να είναι απόλυτα έτοιμος, πιθανότατα στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Φυσικά στην αποστολή επανέρχονται οι Μουκουντί και Πόνσε, οι οποίοι προπονούνται κανονικά από χθες. Εκτός παραμένουν ο Πισάρο που δεν ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, όπως και οι Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς, όπως αναμενόταν.

📄 Η αποστολή της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Olympique de Marseille #omaek #aekfc #aekfcseason2023_2024 #UEL

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Tuesday, October 24, 2023


Κλείσιμο
Μια εκτίμηση για το αρχικό σχήμα είναι ότι θα έχει διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ματς απέναντι στον Αστέρα. Στα μετόπισθεν θα επανέλθει ο Μουκουντί πλάι στον Βίντα, ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στους ακραίους μπακ με τους Μοχαμάντι και Σιντιμπέ να ξεκινάνε, ενώ στην εστία θα είναι βέβαια ο Στάνκοβιτς. Στη μεσαία γραμμή μένει να δούμε αν θα παραμείνει ο Τσούμπερ αριστερά. Ειδάλλως θα παίξει εκεί ο Πινέδα, με τους Σιμάνσκι και Γιόνσον -που έγιναν αλλαγή στην Τρίπολη- σε αυτήν την περίπτωση να ξεκινούν πάλι στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τον Άμραμπατ να επανέρχεται δεξιά. Ο Πόνσε αναμένεται να επιστρέψει στην κορυφή ενώ από πίσω του η θέση είναι ανοικτή μεταξύ Τσούμπερ και Μάνταλου.

Η αποστολή της ΑΕΚ που αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης για τη Μασσαλία: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, ΘΕοχάρης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Οργή για τον γιο του Νετανιάχου: Παραμένει στο Μαϊάμι ενώ 360.000 Ισραηλινοί έφεδροι καλούνται να πολεμήσουν τη Χαμάς

Ο Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες, λέει ο Φίλης

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. ξεσκέπασε κύκλωμα ναρκωτικών - Ο «συντονιστής», ο «φορτηγατζής» και το ναρκοδρομολόγιο των διακινητών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης