Περού - Αργεντινή: Ο Μέσι έκανε... χαζούς τρεις φορές σε μια φάση τους αντιπάλους του - Βίντεο
Ο Λιονέλ Μέσι απέφυγε με μαεστρία δύο φορές τον ίδιο αντίπαλο και όταν ο τελευταίος έλαβε βοήθεια το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο
Με δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι η Αργεντινή κέρδισε 2-0 το Περού στη Λίμα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ του 2026.
Ο Αργεντινός είχε... τρελά κέφια στο γήπεδο και έδειξε ότι στα 36 του είναι κορυφαίος στον κόσμο.
Οι Περουβιανοί δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν και η... περίληψη του αγώνα θα μπορούσε να «διαβαστεί» από μια φάση με πρωταγωνιστή τον Μέσι.
Ο Λιονέλ πήρε τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου. Ένας Περουβιανός τον είχε μαν το μαν και τον πίεζε. Ο Μέσι τον πέρασε δύο φορές και όταν ο αντίπαλός του έλαβε και βοήθεια πέρασε και τους δύο μαζί!
A real é que se fosse o Neymar no Lugar do Messi os jogadores já tinha metido o pépic.twitter.com/EuWwRKnTQv
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.