«Επιλέγω να πιστέψω»: Στις 14 Δεκεμβρίου η ταινία της Αργεντινής για την κατάκτηση του Μουντιάλ - Δείτε βίντεο

«Επιλέγω να πιστέψω»: Στις 14 Δεκεμβρίου η ταινία της Αργεντινής για την κατάκτηση του Μουντιάλ - Δείτε βίντεο

Λίγες ημέρες πριν την συμπλήρωση ενός έτους από τον θρίαμβο στο Κατάρ, στην Αργεντινή θα θυμηθούν τις μοναδικές στιγμές που έζησαν μέχρι να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου

Creer
Οι πληροφορίες που ήθελαν το τμήμα επικοινωνίας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής να επεργάζεται το (πλούσιο) αδημοσίευτο υλικό που είχε από την παρουσία της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στο Κατάρ, υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά όταν γινόταν η σχετική ερώτηση δεν δίνονταν καμία απάντηση.

Τώρα όμως μετά από μήνες δουλειάς η Ομοσπονδία αποκάλυψε και επίσημα πως στις 14 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα η επίσημη ταινία-αφιέρωμα στον θρίαμβο της αλμπισελέστε.

ELIJO CREER Teaser Tráiler Español (2023) HD


«Επιλέγω να πιστέψω», είναι ο τίτλος του αφιερώματος στον Λίο Μέσι και την παρέα του, με τον άσο της Ίντερ Μαϊάμι να έχει την τιμητική του καθώς η μορφή του κυριαρχεί, ενώ η δική του εικόνα έχοντας στα χέρια την πολυπόθητη κούπα είναι κι η τελευταία.

Την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Σεμπαστιάν Ντίετσχ, ο οποίος έχει είχε σκηνοθετήσει και το φιλμ «Ο δρόμος προς το Κατάρ» και παρουσιάζει όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Αργεντινής σε μοναδικές στιγμές από τη διοργάνωση.

Η ταινία, η οποία έχει διάρκεια 80 λεπτών, θα προβάλλει ανέκδοτο υλικό από τους αγώνες, τα προπονητικά κέντρα και το ξενοδοχείο, αποκλειστικές συνεντεύξεις με αναλυτική περιγραφή φάσεων, γκολ αλλά και καταστάσεων ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε 300 κινηματογράφους σε όλη την Αργεντινή.

«Είναι μια πολύ συναισθηματική στιγμή που μας γυρίζει πίσω στην πιο ευτυχισμένη στιγμή για όλους τους Αργεντινούς. Στις 14 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το Elijo Creer (Επιλέγω να πιστέψω), το οποίο θα δείχνει ένα απόσπασμα από εκείνο το υπέροχο Παγκόσμιο Κύπελλο που μας έκανε όλους ευτυχισμένους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το ξαναζήσουμε και θα το μοιραστούμε με το κοινό», σχολίασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κλαούντιο Τάπια.



Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοψία στον χώρο του αιματοβαμμένου φεστιβάλ στο Ισραήλ: «Παντού γύρω μας μυρωδιά θανάτου»

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν προειδοποιούν το Ισραήλ: Θα σας σβήσουμε από τον χάρτη


Πώς έγινε το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ του Βόλου - Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Λιαδέλης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης