Ο Ντάνι Αλβες διαπραγματεύεται με την ισπανική δικαιοσύνη για την ποινή του

Ο Ντάνι Αλβες διαπραγματεύεται με την ισπανική δικαιοσύνη για την ποινή του

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό μιας νεαρής κοπέλας στα τέλη Δεκεμβρίου 2022, σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στην Βαρκελώνη, παραμένει προφυλακισμένος, αλλά προσπαθεί να... κλείσει την υπόθεση του

Alves4
Δέκα μήνες μετά το περιστατικό και εννέα μετά την προφυλάκιση του, ο Ντάνι Άλβες μετρά αντίστροφα για τη διεξαγωγή της δίκη του, αλλά παρασκηνιακά προσπαθεί να κλείσει την υπόθεση πριν φτάσει στο ακροατήριο.

Με τη δική να αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Δεκεμβρίου και το δικαστήριο της Βαρκελώνης να έχει αρνηθεί δύο φορές το αίτημα αποφυλάκισης του ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, άλλαξε νομικό εκπρόσωπο κι απ' ότι φαίνεται άλλαξε και τακτική.

Ο προηγούμενος δικηγός του, γνωστός για τις υποθέσεις κι άλλων αστέρων του ποδοσφαίρου που είχαν μπελξίματα με τη δικαιοσύνη, δεν μπόρεσε να πετύχει πολλά πράγματα κι ο αντικαταστάτης του ειδικεύεται όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ στο ποινικό δίκαιο και στις... εξωδικαστικές συμφωνίες.

Κι αυτό ακριβώς επιχειρεί να κάνει με στόχο τη μείωση της  ποινής του και την οριστική συμφωνία πριν τη διεξαγωγή της δίκης.

Κλείσιμο
Για να συμβεί αυτό ο Άλβες θα πρέπει να αποζημιώσει την κοπέλα που φέρεται να έχει βιάσει το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου και παρόλο που ο ίδιος επιμένει στην αθωότητα του (αν και έχει αλλάξει πέντε φορές την κατάθεση του για το τι πραγματικά είχε συμβεί) πέρα από τα χρήματα που θα δώσει θα πρέπει να δηλώσει και ένοχος.

Οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την ελπίδα ότι θα προκύψει συμφωνία έως τις αρχές του μήνα καθώς σε περίπτωση που γίνει η δίκη κι ο Άλβες κριθεί ένοχος κινδυνεύει με 10ετή κάθειρξη.


Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τη φονική επίθεση της Χεζμπολάχ το Ισραήλ αποκλείει τα σύνορα με τον Λίβανο

Στο 10,7% η συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μειωμένη κατά 3 μονάδες σε σχέση με τον α' γύρο

Μαρτυρία από το Ισραήλ - «Δεν ξέρω πότε θα ξαναδώ τα παιδιά μου» - Νοσοκόμα μιλά για τον εφιάλτη του πολέμου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης