Μουντιάλ 2026: Το γκολ με ψαλιδάκι του Μπέγιο που στέρησε τη νίκη από τη Βραζιλία στο παιχνίδι με τη Βενεζουέλα - Βίντεο

Μουντιάλ 2026: Το γκολ με ψαλιδάκι του Μπέγιο που στέρησε τη νίκη από τη Βραζιλία στο παιχνίδι με τη Βενεζουέλα - Βίντεο

Ο Έντουαρντ Μπέγιο τόνισε ότι αυτό το γκολ θα το θυμούνται τα παιδιά των παιδιών του

begio
Η Βραζιλιά δεν μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας τη Βενεζουέλα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και αιτία ήταν ο Έντουαρντ Μπέγιο. 

Ο 28χρονος επιθετικός από τη Βενεζουέλα, που παίζει στο Μεξικό, είχε όνειρο ζωής να σκοράρει απέναντι στη Βραζιλία και το εκπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο. 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L'Équipe (@lequipe)


Κλείσιμο
Στο 85' του αγώνα με ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 και στέρησε τη νίκη από τη "Σελεσάο". Μάλιστα μετά το παιχνίδι κάποιος δυσαρεστημένος, από το αποτέλεσμα, Βραζιλιάνος πέταξε και ποπ κορν στο κεφάλι του Νεϊμάρ. 

Από την άλλη ο Μπέγιο ήταν πανευτυχής και δήλωσε: «Το να παίζω μπαίνω εδώ στη Βραζιλία, με γεμάτο γήπεδο, απέναντι στην κάτοχο 5 παγκόσμιων τίτλων και να πετυχαίνω ένα γκολ που έφερε το σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα μου, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κάτι που θα το θυμούνται τα παιδιά μου και τα παιδιά των παιδιών μου. Είναι ένα όνειρο. 

Είναι σημαντικό να δείξουμε εδώ (στη Βραζιλία) αυτό για το οποίο δουλεύουμε σκληρά, με τους προπονητές μας: ότι θα δώσουμε μάχη στο δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο του Καναδά, των ΗΠΑ και του Μεξικού.

Κατά τη γνώμη του, ο βαθμός που πήρε απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα δείχνει ότι είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης του 2026.

Δεν είμαστε μια ομάδα που έρχεται να δει τι συμβαίνει. Ερχόμαστε για να παίξουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να τους πείσουμε πως διαθέτουμε μία σημαντική ομάδα, που έχει θάρρος και παίζει καλά». 



Ειδήσεις σήμερα:

Αποθρασύνθηκαν οι ληστές, μέρα μεσημέρι μπήκαν, έδεσαν και έκλεψαν 72χρονη στο Κεφαλάρι

Ολοκληρώθηκε ο επαναπατρισμός 230 Ελλήνων από το Ισραήλ - Δείτε βίντεο


Με 150 ρουκέτες απάντησε η Χαμάς στην εντολή Ισραήλ για κατεπείγουσα απομάκρυνση αμάχων από τη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης