Πάμπλο Λάσο: «Με εξέπληξε η μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό»

Πάμπλο Λάσο: «Με εξέπληξε η μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ισπανός προπονητής της Μπάγερν Μονάχου σχολίασε τη μεταγραφή του Έλληνα άσου από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό

laso
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Μπάγερν Μονάχου (12/10, 21:15, NS4) για την 2η αγωνιστική της Euroleague έχοντας ήδη εκτός μάχης με θλάση τον Κώστα Σλούκα ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί και η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, ο Πάμπλο Λάσο, που έχει γράψει ιστορία στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης με αφορμή το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε στο «BasketNews» για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα. 

«Πώς να μην τον καταλάβω; Έμεινε στην πόλη του, με οπαδούς που τον στηρίζουν. Το είδαμε όταν παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

Καταλαβαίνω απόλυτα τον Κώστα. Νομίζω ότι έχει πάρει μια δύσκολη απόφαση να πάει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Αλλά είναι μια απόφαση που παίρνεις προς το καλύτερο. Είναι μια υπογραφή με μεγάλο ρίσκο. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίρνεις αποφάσεις στη ζωή. Στο τέλος, εναπόκειται στους γενναίους να πάρουν αποφάσεις. Η υπογραφή του Κώστα ήταν αυτή που μάλλον με εξέπληξε περισσότερο.

Κλείσιμο
Νομίζω ότι υπήρξαν μερικές πολύ καλές κινήσεις το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά αν έπρεπε να σας πω μία, αυτό θα ήταν η υπογραφή του Κώστα από τον Παναθηναϊκό γιατί μιλάει επίσης πολύ καλά για τις φιλοδοξίες του συλλόγου, είναι σαν να λέει “Θέλουμε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο», είπε ο προπονητής των Βαυαρών.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το protothema στην Ασκελόν που βομβαρδίζεται ξανά - Η στιγμή που οικογένεια προσπαθεί να καλυφθεί (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε πέντε χρόνια μετά το φρικιαστικό έγκλημά του - Ισόβια στον 41χρονο που τεμάχισε τη γυναίκα του

Δεν παραδίδω την έδρα, λέει ο Χουρδάκης στην Κωνσταντοπούλου που τον διέγραψε από την «Πλεύση Ελευθερίας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης