Μακάμπι Χάιφα: Έδωσε άδεια στους ξένους παίκτες της να εγκαταλείψουν την χώρα
Η Μακάμπι Χάιφα ενημέρωσε τους ξένους ποδοσφαιριστές πως έχουν την άδειά της να αποχωρήσουν από το Ισραήλ, αν το θελήσουν, εξαιτίας των ένοπλων συγκρούσεων που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες
Οι ένοπλες συγκρούσεις που ξέσπασαν μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν και τον αθλητικό κόσμο. Η Χάποελ Τελ Αβίβ επέστρεψε σε όλους τους ξένους παίκτες της να αποχωρήσουν, όπως άλλωστε και αποφάσισαν να πράξουν, ενώ σε αντίστοιχη κίνηση προχώρησε και η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Μακάμπι Χάιφα, αλλά και οι Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι έχουν αποφασίσει να κάνουν.
Αντίστοιχη απόφαση υπήρξε και στο μπάσκετ, με τον διευθυντή της λίγκας να αναλαμβάνει να οργανώσει την πτήση τους για την Ελλάδα αύριο ή μεθαύριο, όμως η πλειονότητά τους επέλεξε να παραμείνει στην χώρα, τουλάχιστον προς στιγμήν. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε πως η ομάδα θα πετάξει για την Ελλάδα, όμως οι Ισραηλινοί παίκτες αποφάσισαν να μείνουν μαζί με τις οικογένειές τους.
Υπενθυμίζουμε πως όλα τα αθλητικά γεγονότα στο Ισραήλ αναβλήθηκαν λόγω της κατάστασης μέχρι νεοτέρας, όπως ανακοίνωσε το σχετικό υπουργείο της χώρας.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.