Conference League, ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ανίκητος Δικέφαλος με ήρωα Κουλιεράκη - Δείτε τα γκολ

Conference League, ΠΑΟΚ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ανίκητος Δικέφαλος με ήρωα Κουλιεράκη - Δείτε τα γκολ

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια τεράστια νίκη κάνοντας το 2χ2 στον όμιλο του Europa League - Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο 28' με πανέμορφο φάουλ του Ζίβκοβιτς, αλλά στο 68' ο Κουλιεράκης έκανε δώρο την ισοφάριση στον Μαρμούς - Ο ίδιος όμως στο 90'+2' χάρισε τη νίκη στην ομάδα του - Αποβλήθηκαν στο φινάλε ο Μεϊτέ και ο Τραπ

5990678
Την είχε νικήσει ξανά... Το μακρινό 1981 όταν για το πάλαι ποτέ Κύπελλο UEFA, είχε χάσει με 2-0 στη Φρανκφούρτη, αλλά με δυο γκολ του Γιώργου Κωστίκου ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα για να αποκλειστεί στα πέναλτι με μοιραίο τον (τότε) πιτσιρικά Χρήστο Δημόπουλο που αστόχησε από την άσπρη βούλα... Ένας άλλος πιτσιρικάς, ο 19χρονος Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, 42 χρόνια αργότερα ήταν έτοιμος να ντυθεί «νέος Δημόπουλος», καθώς με δικό του λάθος έγινε το 1-1, αλλά τελικά στις καθυστερήσεις λύτρωσε τον ΠΑΟΚ και τον εαυτό του διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Αργός ο ρυθμός στα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά της αναμέτρησης, με τις ομάδες να μοιράζονται την κατοχή της μπάλας και να μην προσφέρουν ιδιαίτερες... συγκινήσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 7ο λεπτό οι Γερμανοί σημάδεψαν το δεξί κάθετο δοκάρι με τον Ενκουνκού και στο 16’ , με τη συνδρομή του VAR, ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε, για τον ΠΑΟΚ, ο Σαμάτα.

Ο «Δικέφαλος» βρήκε, τελικά, δρόμο προς τα δίχτυα στο 28ό λεπτό με τον Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, ο Τραπ δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, με συνέπεια να γίνει το 1-0.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw0rjwr99sl5)


Στο 34’ κεφαλιά του Σκίρι, απομάκρυνε η άμυνα του ΠΑΟΚ και τρία λεπτά αργότερα σουτ του αμυντικού μέσου της Άιντραχτ έδιωξε, εντυπωσιακά, σε κόρνερ ο Κοτάρσκι. Στο 43’ ο Μαρμούς έπιασε το σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κουλιεράκης έδιωξε ξανά σε κόρνερ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw0sv928rvxd)

Επιθετικότεροι στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ήταν οι Γερμανοί, γεγονός που τους έφερε σε θέση βολής στο 54’ με κεφαλιά του Κνάουφ, ο Κοτάρσκι, όμως, αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Με τον ίδιο τρόπο λειτούργησε σωτήρια ο τερματοφύλακας του «Δικεφάλου», στο 62’, σε σουτ του Μαρμούς και ένα λεπτό αργότερα σου από τον Τούτα, κατέληξε άουτ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw0sjo2b9zu9)

Το γκολ προέκυψε για την Άιντραχτ στο 68ο λεπτό. Ο Μαρμούς έκλεψε την μπάλα, εκμεταλλευόμενος λάθος του Κουλιεράκη και ισοφάρισε (1-1).
Στο 82’ οι Γερμανοί είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με απευθείας εκτέλεση φάουλ Σαΐμπι, ο Κοτάρσκι και το δοκάρι δεν επέτρεψαν να μπει η μπάλα στα δίχτυα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw0swoh82n5d)


Η «λύτρωση» για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κουλιεράκης, με κοντινό πλασέ, παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία των Γερμανών και «έγραψε» το τελικό 2-1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw0tb7okre2x)


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (77’ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (67’ Ζβαμπ), Μουργκ (67’ Κωνσταντέλιας), Τάισον (77’ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (85’ Μπράντον).

ΆΙΝΤΡΑΧΤ: (Ντίνο Τοπμέλερ): Τραπ, Τούτα, Κοχ, Πάτσο, Κνάουφ, Λάρσον (90’ Χασέμπε), Σκίρι, Ενκουνκού (46’ Μπούτα), Χάουγκε (61’ Εμπιμπέ), Σαΐμπι (90’ Φέρρι), Μαρμούς (75’ Ενγκάναμ).

7ος όμιλος
ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία) 2-1 (28΄ Ζίβκοβιτς, 90+2΄ Κουλιεράκης - 68΄ Μάρμους)

Αμπερντίν (Σκωτία) - Ελσίνκι (Φινλανδία) 1-1 (79΄ Μιόφσκι - 59΄ Ραντούλοβιτς)

Βαθμολογία
1.ΠΑΟΚ 6
2.Άιντραχτ 3
3.Ελσίνκι 1
4.Αμπερντίν 1

Ειδήσεις σήμερα:

Προσποιούνταν τον πλανόδιο πωλητή στο Σύνταγμα και ξάφριζε πολίτες - Το βίντεο που τον πρόδωσε

Πάνω από 22.000 tablet για τη μετάδοση των αυτοδιοικητικών εκλογών - Τι ώρα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα


Στον Νορβηγό συγγραφέα και δραματουργό Γιον Φόσε το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2023


_______________________________________________________

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης