Λίλαρντ: «Πάντα ήθελα να παίξω με τον Γιάννη»

Λίλαρντ: «Πάντα ήθελα να παίξω με τον Γιάννη»

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ ως παίκτης των Μπακς πλέον μίλησε για τη  συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα «Ελάφια»

Lillard
Η σεζόν 2023/24 θα βρει τον Ντέμιαν Λίλαρντ μακριά από το Πόρτλαντ. Ο Dame μετακόμισε στην Ανατολή για λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς, πλαισιώνοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και διεκδικώντας το πρώτο δαχτυλίδι της καριέρας του.

«Ήταν μια διαφορετική εμπειρία. Άρχισα να σκέφτομαι την προετοιμασία και απλά περίμενα. Μετά ήρθε μια κλήση από τον ατζέντη μου και μου είπε "Σε αντάλλαξαν στο Μιλγουόκι". Από τον ήχο της φωνής του κατάλαβα ότι ήταν σοβαρό. Μετά την κλήση κατάλαβα ότι πάω εκεί. Άρχισα να σκέφτομαι την οικογένειά μου εκεί» εξήγησε στη σημερινή Media Day των Μπακς.



Κλείσιμο
Και πρόσθεσε: «Για πρώτη φορά πανικοβλήθηκα λίγο. Έπρεπε να περάσω λίγο καιρό μόνος μου. Μετά με πήραν τηλέφωνο φίλοι και με ρωτούσαν αν ήταν αλήθεια. Έπειτα άρχισα να σκέφτομαι την ομάδα που θα συναντήσω εκεί. Άρχισα να καταλαβαίνω την ευκαιρία που θα έχω και το πόσο θέλω να κερδίσω. Πάντα είμαι αισιόδοξος και μπαίνοντας σε αυτή την κατάσταση ο ενθουσιασμός με χτύπησε ακόμα περισσότερο ερχόμενος εδώ.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες άρχισα να σκέφτομαι την προοπτική του Μιλγουόκι. Μίλησα με τον ατζέντη μου και σίγουρα ενδιαφερόμουν για το Μιλγουόκι. Έχω πει ότι πάντα θα ήθελα να παίξω με τον Γιάννη. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Ξέρω τι παίκτης είναι ο Γιάννης, ξέρει τι παίκτης είμαι εγώ. Θέλω να το δείξω με την παρουσία μου στην ομάδα».

Για τη συνεργασία του με τον Greek Freak, ανέφερε: «Παίζοντας εναντίον του σκεφτόμουν τρόπους να τον μαρκάρω και να τον περιορίσω. Δεν μπορούσα να φανταστώ να έχει την μπάλα στη γραμμή των βολών και να δημιουργεί πλεονέκτημα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω μαζί του, θα δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες παίζοντας στο πλευρό του».

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιος Παντελεήμονας: «Έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόταν σε εμάς, τα παιδιά» λέει η κόρη του θύματος

Ασπρόπυργος: Το λάθος που «πρόδωσε» τους δολοφόνους του 54χρονου σεκιούριτι - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Κίνηση στον Κηφισό: Τι χρειάζεται για να μην σπαταλάμε έως και δύο ώρες παραπάνω στον δρόμο καθημερινά - Συγκοινωνιολόγος εξηγεί

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης