Μεξικό: Απίστευτος τετράποδος ντριμπλέρ έκλεψε την παράσταση - Δείτε βίντεο

Μεξικό: Απίστευτος τετράποδος ντριμπλέρ έκλεψε την παράσταση - Δείτε βίντεο

Η αναμέτρηση της Alebrijes Oaxaca με την Dorados για τη 2η κατηγορία του μεξικανικού πρωταθλήματος βρήκε νικήτρια την πρώτη με το επιβλητικό 4-0, αλλά MVP της αναμέτρησης δεν ήταν κάποιος ποδοσφαιριστής της

Skylos1
H Alebrijes Oaxaca υποχρέωσε την Dorados στην 6η της ήττα σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά στο φινάλε του αγώνα το πιο θερμό χειροκρότημα δεν το κέρδισε ο προπονητής ή κάποις παίκτης των γηπεδούχων.

Με το σκορ να είναι στο 4-0 και το χρονόμετρο να δείχνει το 90', ένας σκύλος εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε το δικό του σόου.



Κλείσιμο
Το συμπαθές τετράποδο αμέσως κινήθηκε προς τη μπάλα, την οποία άφησε από τα χέρια του με χαρακτηριστική ευκολία ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Αν και στην αρχή δυσκολεύτηκε να κάνει το κοντρόλ και έχοντας την πίεση των ανδρών ασφαλείας που προσπαθούσαν να τον πιάσουν, ο σκύλος έβαλε τη μπάλα στο στόμα του και με περίτεχνες... ντρίμπλες απέφευγε τους διώκτες του, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

Skylos4




Ειδήσεις σήμερα:

Εύβοια: «Στα τυφλά» οι έρευνες για τον αγνοούμενο πιλότο - Χαμηλή ορατότητα, οι ελπίδες στους δύτες (βίντεο και φωτογραφίες)

Κακοκαιρία Elias: Εικόνες καταστροφής στον Βόλο - 257 διασώσεις, πλημμύρισαν σπίτια, ΙΧ χάθηκαν στα λασπόνερα

Η Δόμνα Μιχαηλίδου απαντά στο «απρόσκλητη» του Κασσελάκη: «Δεν ήμουν καλεσμένη του, τον υποδέχθηκα ως όφειλα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης