Βλαχοδήμος: Πήρε... συγχωροχάρτι από τον Πάπα Φραγκίσκο για τα «γαλλικά» στην Πόρτο - Βίντεο

Βλαχοδήμος: Πήρε... συγχωροχάρτι από τον Πάπα Φραγκίσκο για τα «γαλλικά» στην Πόρτο - Βίντεο

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε βρίσει σε βίντεο τους παίκτες της Πόρτο αλλά η επίσκεψη του Πάπα στην Πορτογαλία τον γλίτωσε

23237939
Ένα απίθανο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο έβγαλε στη... φόρα η πορτογαλική εφημερίδα "Record". 

Μπορεί ο Έλληνας τερματοφύλακας να έφυγε από την Μπενφίκα και να μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά άφησε πίσω του μια εκκρεμότητα. 

Ο Βλαχοδήμος είχε εμφανιστεί σε ντοκιμαντέρ της Μπενφίκα να βρίζει τους παίκτες της Πόρτο. «Αυτοί οι τύποι είναι μια ομάδα από σκατά» είχε πει ο Βλαχοδήμος και άνοιξε λογαριασμούς με την αθλητική δικαιοσύνη στην Πορτογαλία. 


Κλείσιμο

Ο αθλητικός δικαστής δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις της Μπενφίκα και ετοίμαζε "βαριά" καμπάνα στον Βλαχοδήμο. Όπως όμως γράφει η "Record" πλέον έχει πάρει απαλλαγή λόγω Πάπα. 

Ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφτηκε τον Αύγουστο την Πορτογαλία και έδωσε συγχωροχάρτι σε όλους τους νεαρούς της χώρας που ήταν κατηγορούμενοι για πολύ μικρά αδικήματα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νεότητας! 

Αυτό ίσχυσε και για το ποδόσφαιρο και έτσι ο Βλαχοδήμος πήρε ... συγχωροχάρτι. Βέβαια η Μπενφίκα θα πληρώσει  16.320 ευρώ για τη συμπεριφορά του πρώην παίκτη της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης