Συνεχίζει τις επενδύσεις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο ηγέτης των Μπακς παρέα με τους εκπροσώπους του, Γιώργο Πάνου τον Άλεξ Σαράτση, άνοιξαν ένα ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι με το όνομα Αυλή (Avli) και θα δώσουν στον κόσμο την ευκαιρία να γευτεί τις νοστιμιές της Ελλάδας. Η συγκεκριμένη αλυσίδα υπάρχει και στο Σικάγο και τώρα επεκτείνεται και στο Μιλγουόκι.
«Θα είμαι εκεί μετά από κάθε ματς», ήταν το μήνυμα του Greek Freak στο Instagram που ανυπομονεί για το νέο του εγχείρημα στον επιχειρηματικό κλάδο. Φυσικά το μενού του μαγαζιού θα είναι γεμάτο ελληνικές γεύσεις. Τζατζίκι, τυροκαυτερή, χωριάτικη, σουτζουκάκια, σαγανάκι, ντάκος, σουβλάκι, μουσακάς μεταξύ άλλων. Σίγουρα θα έχει πολλές επιλογές για κάθε γούστο.
Δείτε βίντεο: Αντετοκούνμπο: Άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Μιλγουόκι με τζατζίκι, σουβλάκι και μουσακά
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.