Εθνική Γερμανίας: Πρώτη επαφή με Νάγκελσμαν

Ο Ρούντι Φέλερ, τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Γερμανίας, επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του Γιουλιάν Νάγκελσμαν και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα

Nagelsman
Περίπου εννέα μήνες πριν από την σέντρα στο Euro 2024 που θα φιλοηενηθεί στα γήπεδα της Γερμανίας και η «νατιονάλμανσαφτ» παραμένει ακέφαλη μετά την απομάκρυνση του Χάνσι Φλικ από την τεχνική της ηγεσία.

Ο Ρούντο Φέλερ ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού τεχνικού πανηυγυρίζοντας τη φιλική νίκη με 2-1 επί της Γερμανίας, αλλά ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομοσπονδίας είναι κι αυτός που έχει αναλάβει να βρει τον αντικαταστάτη του Φλικ.

Όπως αποκαλύπτει η Bild αφού ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιοακίμ Βάτσκε επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Μπάγερν και πήρε το οκ για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Γιουλιάν Νάγκελσμαν, ο Ρούντι Φέλερ ανέλαβε δράση...

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε με τον Φόλκερ Στρουθ, τον εκπρόσωπο του νεαρού τεχνικού, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής και πλέον η εκκρεμότητα που υπάρχει είναι τα λεφτά.

Κλείσιμο
Ο Νάγκελσμαν παρόλο που απολύθηκε πέρσι από τη Μπάγερν έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς μέχρι το 2026 και πληρώνεται από αυτούς κανονικά (περίποου 7 εκατ. το χρόνο).

Η Μπάγερν λοιπόν σε αντίθεση με συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν για τον νεαρό τεχνικό, δεν θέλει κάποια αποζημίωση, αλλά ζήτησε από την Ομοσπονδία να αναλάβει αυτή την πληρωμή του συμβολαίου του έως το 2026. Η Ομοσπονδία δεν έχει αντίρρηση και όλοι πλέον περιμένουν το καθοριστικό τηλεφώνημα του Φέλερ στον Νάιγκελσμαν για να επικυρωθεί η συμφωνία.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Αθήνα η σορός της 32χρονης που πέθανε από αλλαντίαση στο Μπορντό - Είχε παντρευτεί πρόσφατα στο Παρίσι

Ανακοινώσεις της NASA: «Κάπου στο σύμπαν πρέπει να υπάρχει εξωγήινη ζωή, μυστήριο και πιθανή απειλή τα UFO»

Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας για την τομή στο φράγμα Καλέντζη: «Εμπιστεύτηκα τον δήμαρχο Παλαμά κι έδωσα έγκριση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης