Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Υπερομάδα με Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ ετοιμάζουν οι ΗΠΑ μετά το «φιάσκο» στο Μουντομπάσκετ!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Υπερομάδα με Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ ετοιμάζουν οι ΗΠΑ μετά το «φιάσκο» στο Μουντομπάσκετ!

Η 4η θέση δεν... χωνεύεται έτσι εύκολα και η Team USA αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερη στο Παρίσι - Ντέιβις, Τέιτουμ, Γκριν, Μπούκερ, Λίλαρντ, Φοξ και Ίρβινγκ στα ονόματα που ακούγεται ότι θα ενισχύσουν την Εθνική τους

james-curry-durant-m
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Team USA και να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, «ψήνοντας» παράλληλα τους Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Άντονι Ντέιβις και Τζέισον Τέιτουμ να τον ακολουθήσουν!

Το καλοκαίρι του 2024, ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς θα είναι 39 ετών, ωστόσο ο βετεράνος άσος των Σέλτικς και πλέον αναλυτής αγώνων μπάσκετ, Πολ Πιρς, δήλωσε σίγουρος ότι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του ΝΒΑ θα αγωνιστεί εκ νέου με την Team USA, ενισχύοντας τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και αυτό, καθώς η ομάδα που παρουσίασε ο Στιβ Κερ στο φετινό Μουντομπάσκετ ουσιαστικά... απέτυχε παταγωδώς, καθώς δεν κατάφερε καν να ανέβει στο βάθρο, μένοντας στην 4η θέση της διοργάνωσης, μετά την ήττα από τον Καναδά στον μικρό τελικό. Ο Άντονι Έντουαρντς, ο Όστιν Ριβς, ο Μάικλ Μπρίτζες, σπουδαίοι παίκτες μεν, αλλά σε καμία περίπτωση σούπερ σταρ, ηγήθηκαν της ομάδας των ΗΠΑ, όμως δεν ήταν αρκετοί...

Σύμφωνα, λοιπόν με το Athletic, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, δις χρυσός Ολυμπιονίκης με τις ΗΠΑ, θα ενταχθεί στην Εθνική που θα παρατάξει ο Στιβ Κερ στο Παρίσι και έχει ήδη επικοινωνήσει με άλλους σταρ του ΝΒΑ.

Όπως λένε οι ίδιες πηγές, ο «King» έχει μιλήσει με τους Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Άντονι Ντέιβις, Τζέισον Τέιτουμ και Ντρέιμοντ Γκριν, που είναι επίσης έτοιμοι να δεσμευτούν στην Εθνική. Παράλληλα, οι Ντέβιν Μπούκερ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Ντε' Άαρον Φοξ και Καϊρί Ίρβινγκ αναμένεται να τεθούν επίσης στη διάθεση της Team USA, για να πάρουν πίσω το... αίμα των Αμερικανών.

Ο Τζέιμς έχει εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες (2004, 2008, 2012), ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (2006) και ένα τουρνουά FIBA Americas (2007), σημειώνοντας 13,3 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ σε 43 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Ειδήσεις σήμερα:

Λουτρό αίματος στην Λούτσα: Έξι νεκροί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς - Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

Αδιάβατη λίμνη για χιλιόμετρα η εθνική οδός μετά τα Τέμπη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Βίντεο από Λάρισα: Άγρια επίθεση στην ομάδα ΔΙΑΣ με πέτρες, τούβλα και καδρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης