Δουβίκας: Αποθέωση στο αντίο του στην Ουτρέχτη πριν από το ματς με Φέγενορντ - Δείτε βίντεο

Δουβίκας: Αποθέωση στο αντίο του στην Ουτρέχτη πριν από το ματς με Φέγενορντ - Δείτε βίντεο

Ο Τάσος Δουβίκας αποθεώθηκε για τελευταία φορά από τους φίλους της Ουτρέχτης πριν από το ματς με τη Φέγενορντ, στο αντίο του Έλληνα στράικερ προς τον ολλανδικό σύλλογο

douvikas
Η Ουτρέχτη γνώριζε από νωρίς ότι θα τον αποχωριστεί αλλά δεν έκλεισε τον δρόμο στον Τάσο Δουβίκα, το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της και πρώτο σκόρερ της περασμένης Eredivisie. Κι ως ανταμοιβή, εισέπραξε το μεγαλύτερο ποσό της από πώληση στην ιστορία της (12 εκατ. ευρώ), συνθήκη που διατήρησε μόνο θετικά συναισθήματα από το κλαμπ και τους φιλάθλους για τον Έλληνα διεθνή στράικερ.

Ο πρώην φορ των Αστέρα Τρίπολης και Βόλου συνεχίζει την καριέρα του στη La Liga και τη Θέλτα, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Αλμερία (2-3). Αυτό, όμως, δεν τον σταμάτησε από το να ταξιδέψει και πάλι στην Ολλανδία για να αποχαιρετίσει τους φίλους του ολλανδικού κλαμπ.

Πριν από τη σέντρα του ματς με τη Φέγενορντ, ο Δουβίκας έδωσε το παρών για τελευταία φορά στο «Stadion Galgenwaard» και έλαβε αποθεωτικό farewell από την εξέδρα των Ολλανδών, δείγμα του εξαιρετικού κλίματος υπό το οποίο αποχωρεί για το step-up στο ισπανικό πρωτάθλημα.



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης