ΑΕΚ: Χωρίς Γκατσίνοβιτς και Πισάρο στον Βόλο και υποχρέωση για διπλό

ΑΕΚ: Χωρίς Γκατσίνοβιτς και Πισάρο στον Βόλο και υποχρέωση για διπλό

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, όπου ο Ματίας Αλμέιδα έχει δύο νέα προβλήματα με τους Γκατσίνοβιτς και Πισάρο -πέραν του γνωστού με τον Λιβάι Γκαρσία- με το διπλό να είναι επιβεβλημένο

gacinovic
Η ΑΕΚ πρέπει να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από το Champions League και την απογοήτευση που αυτός έφερε. Άλλωστε πλέον έχει μπροστά της τη συμμετοχή στον απαιτητικό όμιλο του Europa League με Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον και φυσικά το πρωτάθλημα και το κύπελλο που αποτελούν στόχοι των κιτρινόμαυρων και φέτος.

Η Ένωση στρέφει την προσοχή της στο κυριακάτικο ματς (3/9, 21:30) με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, όπου το διπλό συνιστά υποχρέωση για την ΑΕΚ ειδικά μετά την γκέλα της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό, αλλά και λόγω της διακοπής που ακολουθεί και ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα την περιμένει στην επανέναρξη.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει δύο νέα προβλήματα να διαχειριστεί καθώς εκτός αποστολής έμειναν ο Γκατσίνοβιτς λόγω ενός μυϊκού προβλήματος στο δεξί πλευρό και ο Πισάρο λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό πόδι. Μάλιστα γι' αυτόν τον λόγο ο Γκατσίνοβιτς δεν θα πάει καν στην Εθνική Σερβίας, ξεκινώντας άμεσα αποθεραπεία. Φυσικά εκτός παραμένει και ο Λιβάι Γκαρσία ώστε να είναι απολύτως έτοιμος αμέσως μετά τη διακοπή έπειτα από το τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

Ο «Πελάδο» ίσως έχει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Στάνκοβιτς θα είναι στην εστία, ενώ στην τετράδα της άμυνας ίσως να άλλαζε ο Μοχαμάντι τον Χατζισαφί στο αριστερό άκρο με τους Μουκουντί, Βίντα και Ρότα να διατηρούνται. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Γιόνσον μαζί με τον Σιμάνσκι με τον Πινέδα αριστερά και τον Ελίασον δεξιά, ενώ στην επίθεση οι Τσούμπερ και Πόνσε είναι οι επικρατέστεροι, αν και θέση διεκδικεί και ο Αραούχο.

Κλείσιμο
Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Ζίνι.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης