Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ οι «πράσινοι» στα Γιάννενα

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ οι «πράσινοι» στα Γιάννενα

Με μία απώλεια της τελευταίας στιγμής θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα για το παιχνίδια με τον ΠΑΣ, αφού πέραν των γνωστών απουσιών των Γεντβάι και Κλεϊνχέισλερ, έμεινε εκτός και ο Χουάνκαρ

juancar
Μία επιπλέον απώλεια καλείται να διαχειριστεί για το παιχνίδι της Κυριακής (03/09-21:45) με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού εκτός από την αποστολή των «πρασίνων», πέρα από τους τραυματίες Γεντβάι και Κλεϊνχέισλερ, έμεινε και ο Χούανκαρ.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει το «τριφύλλι» στον αγώνα απέναντι στον Άγιαξ της Ηπείρου με αποτέλεσμα την θέση του στο αρχικό σχήμα να αναμένεται να πάρει ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Στην σημερινή προπόνηση οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κλεϊνχέισλερ και θεραπεία έκανε ο Γεντβάι.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης