Conference League: ΠΑΟΚ-Χαρτς με τη γλώσσα των αριθμών

Conference League: ΠΑΟΚ-Χαρτς με τη γλώσσα των αριθμών

Ο Δικέφαλος υποδέχεται της Χαρτς στο 2ο ματς των play offs του Conference League αναζητώντας την ππρόκριση του εις βάρος Σκωτσέζικης ομάδας

5953419
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 στη Σκωτία απέναντι στη Χάρτς, στην πρώτη του νίκη εκεί, αφού η άλλη αναμέτρηση που έχει στο έδαφος της ήταν η ήττα από τη Ρέιντζερς με 2-0.

Αυτή είναι η 6η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στις φετινές του ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τα προκριματικά και ο απολογισμός του είναι τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα είχε ένα μοτίβο με νίκη και ισοπαλία στις προηγούμενες δύο διασταυρώσεις του με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (ισοπαλία εντός – νίκη εκτός) και με την Χάιντουκ Σπλιτ (ισοπαλία εκτός – νίκη εντός).

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ο πιο παραγωγικός αυτής της διαδικασίας και με το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Χάρτς έφτασε τα τρία και συνολικά τα 10 στα 30 ευρωπαϊκά του παιχνίδια με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Είναι ο πέμπτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΑΟΚ που σημειώνει διψήφιο αριθμό τερμάτων και μπήκε σε μια λίστα που περιλαμβάνει τον Στέφανο Αθανασιάδη (20), τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη (14), τον Ρόμπερτ Μακ (11) και τον Γιασεμή Γιασεμάκη (10).

Η μόνη ελληνική ομάδα που είχε αντιμετωπίσει η Χαρτς πριν από τον ΠΑΟΚ ήταν η ΑΕΚ τη σεζόν 2006-07 για τα προκριματικά του Champions League και ηττήθηκε δύο φορές με 2-1 στην έδρα της και 3-0 στο ΟΑΚΑ.

Κλείσιμο
Αυτή είναι η δεύτερη ομάδα από την Σκωτία που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ. Η προηγούμενη εμπειρία του από αυτή τη χώρα ήταν με την Ρέιντζερς τον Αύγουστο του 1998 για τα προκριματικά του κυπέλλου UEFA. Ο Δικέφαλος με προπονητή τον Όλεγκ Μπλαχίν είχε ηττηθεί 2-0 στο πρώτο ματς με τα γκολ των Καντσέλσκις και Γουάλας, ενώ στην αναμέτρηση της Τούμπας οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες.

Ειδήσεις σήμερα:

Βάρκιζα: Νύχτα έντασης στο Ribas με κόντρες, καπνογόνα και... ΜΑΤ - Δείτε βίντεο

Απάντηση ΥΠΕΞ στον Ερντογάν: Οι εχθροπαθείς δηλώσεις δεν συμβάλλουν στην εμπέδωση του κλίματος ηρεμίας

ΗΠΑ: Μητέρα συνελήφθη για βιασμό 15χρονων διδύμων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης