UEFA: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα της Σαουδικής Αραβίας για χορήγηση wild card στο Champions League!

UEFA: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα της Σαουδικής Αραβίας για χορήγηση wild card στο Champions League!

Τις τελευταίες μέρες ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για πιθανή παρουσία των σαουδαραβικών συλλόγων στις επόμενες εκδόσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, έβαλε τέλος στις φήμες

Champions_League_2
Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζει να αναπτύσσεται αθλητικά χάρη στις μεγάλες επενδύσεις των πιο ισχυρών ομάδων.

Στην τρέχουσα μεταγραφική αγορά, πολλοί παίκτες έχουν επιλέξει να ξεκινήσουν μια νέα περιπέτεια στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας.

Η ανάπτυξη της Saudi Pro League είναι τόσο μεγάλη που τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν εικασίες για πιθανή παρουσία σαουδαραβικών ομάδων στις επόμενες εκδόσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Champions League, Europa League και Conference League).

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ήθελε να βάλει ένα τέλος σε αυτές τι φήμες. Σε συνέντευξή του στην «L'Equipe», ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έκλεισε την πόρτα στις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Κλείσιμο
Ceferin


«Ένα ΜΜΕ μίλησε για αυτό χωρίς καν να μας ρωτήσει. Μόνο ευρωπαϊκοί σύλλογοι μπορούν να συμμετέχουν στο Champions League, στο Europa League ή στο Europa Conference League», επεσήμανε ο Τσέφεριν.

Συνέκρινε επίσης την ανάπτυξη της Σαουδικής Αραβίας με αυτό που συνέβη στην Κίνα πριν από μερικά χρόνια: «Δεν είναι κίνδυνος. Είδαμε μια παρόμοια προσέγγιση στην Κίνα, η οποία αγόρασε παίκτες στο τέλος της καριέρας τους προσφέροντάς τους πολλά. Δεν είναι σωστό να το κάνουν, θα πρέπει να δουλέψουν στην εκπαίδευση παικτών και προπονητών, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βάρκιζα: Νύχτα έντασης στο Ribas με κόντρες, καπνογόνα και... ΜΑΤ - Δείτε βίντεο

Απάντηση ΥΠΕΞ στον Ερντογάν: Οι εχθροπαθείς δηλώσεις δεν συμβάλλουν στην εμπέδωση του κλίματος ηρεμίας

ΗΠΑ: Μητέρα συνελήφθη για βιασμό 15χρονων διδύμων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης