Προπονητής Χαρτς: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σαν τελικό»

Προπονητής Χαρτς: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σαν τελικό»

Διαβάστε τα όσα είπαν ο προπονητής της Χαρτς, Φράνκι Μακ Αβόι, και ο Λίαμ Μπόις εκ μέρους των ποδοσφαιριστών στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα play offs του Conference League

MacAvoi
Ο Φράνκι Μακ Αβόι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Εξέφρασε το θαυμασμό του για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, «είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά ο προπονητής της Χαρτς είπε:
Για τον ΠΑΟΚ και το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Γνωρίζαμε ακριβώς τι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα έχει ο ΠΑΟΚ. Πόσο καλή άμυνα παίζει και τι τερματοφύλακα έχει. Έκανε καταπληκτική δουλειά. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι σαν τελικό. Πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τίμημα”.

Για το πώς προετοίμασε την ομάδα του: «Είμαστε προετοιμασμένοι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση αλλά παίζουμε με μια έμπειρη ομάδα. Έχουμε θέσει ως στόχο την πρόκριση και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να το πετύχουμε».

Για το αν σκοπεύει να πάρει μεγάλα ρίσκα: «Γνωρίζουμε καλά ποια είναι η αποστολή μας. Έχουμε ένα πλάνο και θα πιέσουμε όσο γίνεται περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και αν όλα πάνε καλά, θα δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ».

Για το γήπεδο και τις διαστάσεις: «Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ θα έχει την μπάλα θα πρέπει να πάρουμε τη σωστή απόφαση».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα επικρατεί εδώ από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όμως το παιχνίδι δεν παίζεται στις κερκίδες αλλά στο γήπεδο. Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες μας».

Για τη θερμοκρασία και τις καιρικές συνθήκες: «Όπου παίζουμε πρέπει να σεβόμαστε τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν. Για αυτό ήρθαμε από χθες. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε για αυτό το παιχνίδι. Οι συνθήκες θα είναι πιο διαφορετικές. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για όλα και να προσαρμοστούμε. Θα έχουμε απέναντί μας μια δύσκολη ομάδα».

Μπόις: «Ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η πρόκριση»
Ο Λίαμ Μπόις ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Χαρτς στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη μάχη της πρόκρισης: «Έχουμε ένα καλό επίπεδο και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία. Δεν το κάναμε την περασμένη εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι ήμασταν καλά προετοιμασμένοι».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Όλοι περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι κι εγώ ακόμη περισσότερο, γιατί πέρυσι ήμουν τραυματίας και δεν είχα την ευκαιρία να παίξω. Στο ποδόσφαιρο, σε θυμούνται όλοι από τη νίκη, οπότε ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η πρόκριση».

Για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα: «Θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε προετοιμαστεί. Προσωπικά, μου έχει ξανασυμβεί. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο και είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Για το τι νέο έμαθαν για τον ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι: «Υπήρχαν κάποια άγνωστα για εμάς στοιχεία, παρά το γεγονός ότι είχαμε δει κάποια βίντεο. Πήρε τις κατάλληλες αποφάσεις και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Θα πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή».

Για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και είναι κάτι που δε θα πρέπει να συμβεί αύριο. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί».

Για το πώς περιμένει το αυριανό παιχνίδι: «Αύριο θα κάνω ό,τι μπορέσω κι αν σκοράρω θα είμαι ακόμη πιο χαρούμενος. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην είμαστε αφελείς. Θα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να μάθουμε από το προηγούμενο παιχνίδι».

Για την Τούμπα: «Εμένα μου αρέσουν τέτοιου είδους συνθήκες. Θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για όλους».

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έγινε η τραγωδία με τον 3χρονο που πνίγηκε από σταφύλι στην Τήνο: «Ήρθε στο Κέντρο Υγείας χωρίς αναπνοή»

Νέες ταυτότητες: Έτσι θα είναι η μπροστά και πίσω όψη – Ποια στοιχεία θα αναγράφουν

Άγιος Παντελεήμονας: Το αυτοκίνητο πρόδωσε τον 19χρονο που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς - Είχε ληστέψει 14χρονους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης