Προπονητής Μπράγκα: «Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για να προκριθούμε»

Προπονητής Μπράγκα: «Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για να προκριθούμε»

Οι Άρτουρ Ζόρζε και Πίζι μίλησαν για τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει η Μπράγκα στη ρεβάνς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τα play offs του Champions League

Artur_Zorze
Ο προπονητής της Μπράγκα, Αρτούρ Ζόρζε, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Champions League, για τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει η ομάδα του κόντρα στο Τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αρτούρ Ζόρζε:
Για το τι έχει πει στους παίκτες του: «Κατά την προετοιμασία τους μίλησα για τα δυνατά μας σημεία. Τους είπα ότι σεβόμαστε τον αντίπαλο. Έχουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να κρατήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τα θετικά στοιχεία του πρώτου ματς».

Για το ποιος είναι το φαβορί: «Δεν υπάρχει φαβορί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα και ένα καλό σύνολο. Αυτό με προβληματίζει. Θα κυνηγήσουμε το γκολ αύριο».

Από την πλευρά του ο Πίζι ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπράγκα σημείωσε και αυτός πως θα πρέπει η ομάδα του να παίξει πολύ καλά για να καταφέρει να φτάσει στην πρόκριση.

Για το πως αισθάνεται ενόψει του αυριανού παιχνιδιού: «Η ομάδα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και είναι ήρεμη. Δουλέψαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και θα δώσουμε στον αγωνιστικό χώρο τις απαντήσεις που πρέπει».

Για το ποια είναι τα αδύνατα σημεία του Παναθηναϊκού: «Τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου τα κρατάμε για μας. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και εμείς θέλουμε την πρόκριση. Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση. Είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός αγώνας και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε».

Για τα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού: «Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός ότι μας έδειξε πόσα μπορεί να κάνει. Το έδειξε απέναντι στην Ντνίπρο και στην Μαρσέιγ. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ο Παναθηναϊκός έχει και δυνατά και αδύνατα σημεία. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόκριση».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα στον Ασπρόπυργο

Βίντεο: Αξιωματικοί του Λιμενικού αρπάζουν παιδί, του κάνουν ΚΑΡΠΑ και το επαναφέρουν στη ζωή!

Κακοκαιρία στην Ισπανία: Πτήση τρόμου προς της Μαγιόρκα με ισχυρές αναταράξεις εν μέσω καταιγίδας - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης