Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ, Ισπανία - Ακτή Ελεφαντοστού 94-64: «Πάρτι» με show Γουίλι Ερνανγκόμεθ

Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ, Ισπανία - Ακτή Ελεφαντοστού 94-64: «Πάρτι» με show Γουίλι Ερνανγκόμεθ

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ είχε 22 πόντους και 5 ριμπάουντ - Στους 11 σταμάτησε ο αδελφός του Χουάντσο που ανήκει στον Παναθηναϊκό

27590021
Με το... δεξί μπήκε η Ισπανία στο Mundobasket. Η Ακτή Ελεφαντοστού το πάλεψε για ένα δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια η παγκόσμια πρωταθλήτρια πάτησε... γκάζι και με έναν εξαιρετικό Γουίλι Ερνανγκόμεθ δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στο ροζ φύλλο αγώνα με 94-64.

Δείτε ΕΔΩ τις καλύτερες στιγμές 

Για τους νικητές ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ που έκανε ότι ήθελε στο ματς, είχε 22 πόντους και 5 ριμπάουντ. Καλό ματς και ο αδερφός του και παίκτης του Παναθηναϊκού, Χουάντσο που μέτρησε 11 πόντους, 4 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Ο Γκαρούμπα ανέβασε την απόδοση του στα τελευταία λεπτά και τελείωσε με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Show του Γουίλι Ερνανγκόμεθ στο ημίχρονο
Η Ακτή Ελεφαντοστού ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο έληξε με 24-17, όμως η συνέχεια άνηκε στην Ισπανία και τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ. Ο σέντερ της ρόχα σταμάτησε στους 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο αδερφός του και παίκτης του Παναθηναϊκού, Χουάντσο είχε 9 πόντους. Η ομάδα του Σκαριόλο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 15/20 δίποντα.

Οι Ισπανοί συνέχισαν να ελέγχουν απόλυτα το ματς και ο Αλντάμα εκτόξευσε τη διαφορά στους 29 πόντους, κάνοντας το 68-39. Το σύνολο του Σκαριόλο είχε 13 επιθετικά ριμπάουντ στο τέλος της τριτης περιόδου, όσα αμυντικά είχε η Ακτή Ελεφαντοστού μέχρι εκείνη τη στιγμή. H παγκόσμια πρωταθλήτρια δεν σταμάτησε και έφτασε σε μια άνετη νίκη με 94-64, φανερώνοντας την ποιότητα της παρόλο που υπάρχουν σημαντικές απουσίες στο ρόστερ της.


Τα δεκάλεπτα: 24-17, 53-34, 73-47, 94-64

Ο όμιλος
1. Βραζιλία 1-0

2. Ισπανία 1-0

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης