ΠΑΟΚ: Δεν πήρε βίζα ο Οζντόεφ και δεν παίζει με Χαρτς

ΠΑΟΚ: Δεν πήρε βίζα ο Οζντόεφ και δεν παίζει με Χαρτς

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ για την απουσία Ρώσου ποδοσφαιριστή

5949275
Από το πρωί είχατε ενημερωθεί για το… θρίλερ με τη βίζα του Μάγκομεντ Οζντόεφ και τις λιγοστές πιθανότητες παρουσίας του Ρώσου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στο Εδιμβούργο για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Χαρτς.

Οριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί των υπηρεσιών του 30χρονου μέσου, καθώς δεν ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά ζητήματα με την έκδοση βίζας εισόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περίμεναν μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (23/8) μήπως και εκδοθεί το απαραίτητο ταξιδιωτικό έγγραφο από την αρμόδια υπηρεσία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα να ταξιδέψει ο Οζντόεφ στο Εδιμβούργο.

«Δεν αισθάνομαι ωραία, αισθάνομαι ένα αίσθημα αδικίας να μην έχουμε έναν ποδοσφαιριστή μαζί μας λόγω μη έκδοσης βίζας, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να εστιάσω στο αυριανό παιχνίδι», υποστήριξε ο Λουτσέσκου στην σημερινή συνέντευξη Τύπου αναφερόμενος στην απουσία του Ρώσου χαφ.

Το θέμα πήρε διαστάσεις και στη Ρωσία. «Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να εξηγήσω σε κανέναν ότι αυτή δεν είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ένας σύλλογος που υποβάλλει αίτηση για συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναλαμβάνει να εξασφαλίσει τη βίζα όλων των αντιπάλων ποδοσφαιριστών. Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ έχει πλέον το δικαίωμα να προσφύγει στην UEFA και να ζητήσει τιμωρία για την Χαρτς», δήλωσε χαρακτηριστικά την Τετάρτη (23/8) ο επίτιμος πρόεδρος της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Βιάτσεσλαβ Κολόσκοφ για το θέμα Οζντόεφ.

Η θέση του ΠΑΟΚ 

Κλείσιμο
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως ενώ οι βίζες των Αντρίγια Ζίφκοβιτς, Ζίφκο Ζίφκοβιτς, Μπαμπά και Σαμάτα (παρότι δεν ταξίδεψαν οι δυο τελευταίοι για άλλους λόγους) εκδόθηκαν κανονικά, η βίζα του Οζντοεφ δεν κατέστη δυνατό να εκδοθεί μέχρι τώρα παρά τις προσπάθειες που έγιναν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το Υπουργείο Εξωτερικών, την UEFA, αλλά και την αντίπαλη ομάδα.

Ως εκ τούτου δε θα είναι στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι.

Είναι απαραίτητο ωστόσο το ζήτημα αυτό να επιλυθεί συνολικά, καθώς συμβάλλει στην αλλοίωση του ανταγωνισμού, για λόγους που δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τους θιγόμενους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες τους, καθώς έχει επαναληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν και θα το αντιμετωπίσουν κι άλλες ομάδες στο άμεσο μέλλον».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Τι είναι το πυρονέφος που σχηματίστηκε στην Πάρνηθα - Η ανάλυση του Meteo για την «εκρηκτική» εξάπλωση της φωτιάς

Φωτιά στην Πάρνηθα: Ο Λεωνίδας Ρόδης είναι ο άνθρωπος που έσωσε ζώα μέσα από το πύρινο μέτωπο - Δείτε φωτογραφίες

Αλίσα Σμιντ: Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο κάλεσε σε αγώνα δρόμου τον Χάαλαντ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης