AEK: Τα παράπονα του Αλμέιδα από τους παίκτες του και η ελπίδα για το «πνεύμα» της Νέας Φιλαδέλφειας

AEK: Τα παράπονα του Αλμέιδα από τους παίκτες του και η ελπίδα για το «πνεύμα» της Νέας Φιλαδέλφειας

Δείτε βίντεο από την εμφάνιση της Ένωσης απέναντι στην «σκληρή» Αντβέρπ στο Βέλγιο για τα πλέι οφ του Champions League 

5951729
Η γάτα έπαιζε με το ποντίκι χθες βράδυ στο Βέλγιο, όμως το ποντίκι αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικό και πήρε τη νίκη. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Αντβέρπ στο Βέλγιο για τα πλέι οφ του Champions League, όπου η Ένωση ηττήθηκε με 1-0 παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν για 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

 Το τείχος που ύψωσε στην περιοχή της η ομάδα του Φαν Μπόμελ αποδείχθηκε αποσπέλαστο για το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα που σε κανένα διάστημα του αγώνα δεν βρήκε τις σωστές επιλογές επιθετικά. Ενώ, μέσα σε όλα η ΑΕΚ έχασε και τον Λιβάι Γκαρσία από το πρώτο ημίχρονο με τραυματισμό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα. 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuzemnifwgwh)
 

Ο Ματίας Αλμέιδα σχολίασε ορισμένα λάθη των παικτών του στην ήττα από την Αντβέρπ εκφράζοντας έτσι τα... παράπονά του για τους παίκτες του.

Ο Αργεντινός τεχνικός επεσήμανε ότι η Ένωση θα έπρεπε να είχε σκοράρει, από τη στιγμή που είχε τόσες ευκαιρίες: «Ήταν ένα παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το σχεδιάσαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες όπως είχαμε σχεδιάσει. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος ήταν μια γρήγορη και δυνατή ομάδα, καλή στις αντεπιθέσεις και στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάζεις γκολ. Ο αντίπαλος το πέτυχε με την πρώτη ευκαιρία που έκανε και όταν έμεινε με δέκα παίκτες, προφανώς αμύνθηκε καλά».  Όταν έγινε πιο συγκεκριμένος, σημείωσε: «Σε κάποιες φάσεις κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, σε κάποιες φάσεις δεν παίρναμε σωστές αποφάσεις. Ίσως κάναμε πολλές σέντρες και λίγα σουτ από μέση απόσταση». 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuze2s42pgd5)
 

Από τη μεριά του , ο Μαρκ Φαν Μπόμελ φαίνεται πως αντιλήφθηκε το γεγονός πως η ομάδα του είχε τύχη στο ματς με την ΑΕΚ και δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος είχαμε προβλήματα στο τρανζίσιον και η ΑΕΚ είχε καλές ευκαιρίες. Πρέπει να έχεις και τύχη... Είπα στους παίκτες τι να διορθώσουν στο ημίχρονο. Μετά την αποβολή δείξαμε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία με συμπαγή άμυνα. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στη ρεβάνς και να μην επιτρέψουμε στην ΑΕΚ να δημιουργήσει ευκαιρίες. Είναι ικανοποιημένος με την υπομονή και τη νοοτροπία των παικτών μου στο δεύτερο μέρος».
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuzdr8uhu8eh)
 

Με την επιστροφή στην Αθήνα η εκτίμηση για Λιβάι Γκαρσία

Αναγκαστική αλλαγή χρειάστηκε να γίνει στο 36' της αναμέτρησης με την Αντβέρπ στο Βέλγιο ο Λιβάι Γκαρσία καθώς ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός ματς, με τον Εσέκιελ Πόνσε να τον αντικαθιστά.  Το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης μπήκε στο γήπεδο, αλλά ήταν εμφανές ότι ο 26χρονος φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο δεν μπορούσε να συνεχίσει και φάνηκε πως αντιμετωπίζει πιθανότητα κάποιο μυϊκό πρόβλημα.

Περισσότερα σχετικά με τον τραυματισμό του θα γίνουν γνωστά από την Τετάρτη με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα όταν και θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο των κιτρινόμαυρων.  Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ανησυχία σχετικά με την κατάστασή του ενόψει και της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην OPAP Arena απέναντι στην Αντβέρπ που θα κρίνει και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuzby653s0vl)
 

Θυμίζουμε ότι την παραμονή του αγώνα στην Αμβέρσα, έντονες ενοχλήσεις ένιωσε και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς με αποτέλεσμα την εστία της ΑΕΚ να υπερασπιστεί ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Η Ελλάδα κράτησε την κρίσιμη απόσταση από την Πολωνία

Η Ελλάδα δεν πήρε βαθμό την Τρίτη από την ΑΕΚ στη βαθμολογία της UEFA, όμως διατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας από μία βασική διώκτριά της, την Πολωνία.  Η Ένωση ηττήθηκε στο Βέλγιο από την Άντβερπ, όμως το ίδιο συνέβη και με τη Ράκοβ στην Πολωνία από την Κοπεγχάγη, με συνέπεια οι δύο χώρες να διατηρήσουν τους βαθμούς τους και η απόσταση να παραμείνει στους 0.235.

Ανάμεσα από τη 19η Ελλάδα και την 21η Πολωνία υπάρχει η Κροατία των 22,150 βαθμών, η οποία δεν είχε εκπρόσωπο να αγωνίζεται την Τρίτη.  Την Τετάρτη η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο αν πάρει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει την Μπράγκα εκτός έδρας, χωρίς να αγωνίζεται κροατική ή πολωνική ομάδα, αφού αυτές (Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ριέκα και Λέγκια) αγωνίζονται την Πέμπτη, μαζί με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Φυλή - Meteo: Ποια τα χαρακτηριστικά της φωτιάς στην Πάρνηθα, πώς θα εξελιχθεί και πότε αναμένεται βελτίωση

Φωτιά στη Φυλή - Απίστευτο βίντεο: Η Ακρόπολη «τυλιγμένη» στους καπνούς και η Πάρνηθα στις φλόγες σε ένα πλάνο

Φωτιά στον Έβρο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ πολίτες που «συνέλαβαν» μετανάστες και τους κλείδωσαν σε τρέιλερ αυτοκινήτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης