Λιβάκοβιτς για τον αποκλεισμό της Ντιναμό από την ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια στον Βίντα, δεν σημαίνει κάτι η καλή εμφάνισή μου»

Λιβάκοβιτς για τον αποκλεισμό της Ντιναμό από την ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια στον Βίντα, δεν σημαίνει κάτι η καλή εμφάνισή μου»

Ο τερματοφύλακας της Ντινάμο Ζάγκρεμπ Ντόμινικ Λιβάκοβιτς έκανε απίστευτη εμφάνιση στην OPAP Arena αλλά η ομάδα του δεν συνεχίζει στο Champions League

5949029
Στο Ζάγκρεμπ ο Λιβάκοβιτς είχε νικήσει δύο φορές τον Βίντα στις καθυστερήσεις. Την τρίτη, στην OPAP Arena, δεν τα κατάφερε με την ΑΕΚ να παίρνει με το γκολ του Κροάτη στόπερ μια μυθική πρόκριση στις καθυστερήσεις.

Ο Λιβάκοβιτς, ο οποίος έκανε πολλές σπουδαίες επεμβάσεις το βράδυ του Σαββάτου στην OPAP Arena, μετά το παιχνίδι έδωσε συγχαρητήρια στον Βίντα για το γκολ που σημείωσε και για την πρόκριση.

«Δεν έχω λόγια για τις αποφάσεις του διαιτητή. Ήταν ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια της καριέρας μας και ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Θα ήθελα να συγχαρώ για ακόμη μια φορά τα παιδιά. Είμαι περήφανος για όλους. Επίσης συγχαίρω τον Ντομαγκόι Βίντα για το γκολ που πέτυχε και την πρόκριση», υπογράμμισε ο Κροάτης γκολκίπερ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο οποίος ανέφερε επίσης:

«Η καλή εμφάνιση μου δεν σημαίνει τίποτα. Μου ήρθε στο μυαλό το ματς με τη Σαχτάρ το 2019. Δεν ξέρω ποιο είναι πιο οδυνηρό. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μας πληγώνουν αυτά τα δύο παιχνίδια. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, ήταν άριστοι για 90 λεπτά. Καλώ πλέον τους οπαδούς μας να είναι στο πλευρό μας. Από την ερχόμενη Πέμπτη και μέσα από το Europa League να κατακτήσουμε κάποια από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα της ιστορίας μας».

Κλείσιμο
Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Σε τρία μέτωπα η μάχη με τις φλόγες - Νέο «112» για εκκένωση 5 οικισμών

Τουρκία: Ο Μπαχτσελί αντέγραψε τον Κεμάλ με στρατιωτικές μπότες και έγραψε: «Η Κύπρος είναι τουρκική»

Ρωσία: Συνετρίβη στη Σελήνη το διαστημόπλοιο «Luna-25»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης