Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν πίστευε ότι έχασε το βραβείο του MVP από τον... ηττημένο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς - Δείτε βίντεο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν πίστευε ότι έχασε το βραβείο του MVP από τον... ηττημένο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς - Δείτε βίντεο

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αναδείχθηκε MVP του τελικού του Arab Cup παρά την ήττα της Αλ Χιλάλ από την Αλ Νασρ του δις σκόρερ, Κριστιάνο Ρονάλντο, προκαλώντας... απορία στον Πορτογάλο που κοιτούσε στα επίσημα

milinkovicsavic_ronaldo
Ο πρώτος τίτλος του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία είναι γεγονός και φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ γύρισε το ματς κόντρα στην Αλ Χιλάλ με δύο προσωπικά γκολ στο 74' και το 97' και χάρισε στην Αλ Νασρ την κούπα στην παράταση (2-1), φιμώνοντας έτσι τους επικριτές του με το πρώτο του ασημικό μετά την αποχώρηση από το ευρωπαϊκό στερέωμα.

Ωστόσο, μπορεί ο CR7 να ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την έκβαση του τελικού, ο τίτλος του MVP πάντως κατέληξε σε άλλα χέρια. Και δεν επρόκειτο καν για συμπαίκτη του, αλλά για τον σταρ των ηττημένων, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Ο Σέρβος παρέλαβε το βραβείο δίχως κανείς να καταλάβει τον λόγο που ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, περισσότερο από όλους ο ίδιος ο Κριστιάνο.

Κλείσιμο
Η κάμερα τον απαθανάτισε την ώρα της βράβευσης να εξηγεί χαρακτηριστικά στους διοργανωτές πως εκείνος πέτυχε τα δύο γκολ και στη συνέχεια χαμογέλασε ειρωνικά φανερώνοντας την... απορία του.



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης