Summer Jump Crystal Waters 2023 στη Ζάκυνθο για 11η χρονιά - Σούπερ θέαμα με Μπόγρη, Λαμπρόπουλο και Ντίεθ

Summer Jump Crystal Waters 2023 στη Ζάκυνθο για 11η χρονιά - Σούπερ θέαμα με Μπόγρη, Λαμπρόπουλο και Ντίεθ

Επέστρεψε για 11η χρονιά το Summer Jump Crystal Waters 2023 - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

sj_crystalwaters_000
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το «Summer Jump Crystal Waters 2023» στο Casa Playa στο Βασιλικό της Ζακύνθου.

Το παρών έδωσε για ακόμα μία χρονιά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος, μάλιστα, έφερε μαζί του τον Ισπανό Ντάνι Ντίεθ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπασκόνια. Μάλιστα, οι δύο παίκτες έφτιαξαν τις δικές τους All Star ομάδες, με τον «Μπογρίνιο» να παίρνει την νίκη.
sj_crystalwaters_03
sj_crystalwaters_02
sj_crystalwaters_4
sj_crystalwaters_04

Κλείσιμο
Στο κυρίως πρόγραμμα της διοργάνωσης στους Junior επικράτησαν οι Λούντζης, Βρυόνης (MVP), Μαρκίδης, στους Παίδες οι Ατάλαντοι Hawks (Δρόσος (ΜVP), Αγγελής, Δρόσος, Ζαρκάδης, Βισβάρδης, στους Έφηβους οι Νταρουσάβλακα (Λιβέρης, Μπίλλης, Σουγλέρης (MVP), Τσίλας, στις γυναίκες οι Beach Warmers (Φωτεινή, Βάσια, Αλίκη, Φλωρεντία, Μαρίλια (MVP) και τέλος στους άνδρες οι Βάλβης, Ρέλλας, Θεοδωρίτσης, Βαρβαρίγος (MVP). Επίσης νικητές στα σουτ ήταν οι Μουζάκης, Φλωρεντία και Τραχίλης, σύμφωνα με το imerazante.gr και το ρεπορτάζ του Διονύση Μπινιώρη.

Τα παιχνίδια σφύριξαν οι Τάσκος Κάρδαρης και Λάμπρος Σταθόπουλος, ενώ στις απονομές έδωσε το παρών και ο Φώτης Λαμπρόπουλος, με μεγάλη καριέρα σε πρωταθλήματα του εξωτερικού, όπως αυτά της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ισλανδίας, αλλά και της Αργεντινής, της Βενεζουέλας, της Ουρουγουάης και του Κατάρ.
sj_crystalwaters_01
sj_crystalwaters_06
sj_crystalwaters_05
sj_crystalwaters_5

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Ζάγκλας, διοργανωτής του event, είχε στο πλευρό του τους Διονύση Χαϊκάλη, Μαρία Μαλεβίτη, Ραφαήλ Πέττα, Τάσο Βαρβαρίγο, αλλά και όλο τον οργανισμό της ΑΓΕΖ. Επίσης υπήρξε μεγάλη βοήθεια από τους χορηγούς που προσέφεραν δώρα στους νικητές.

Συνολικά αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν 26 ομάδες με δεκάδες αθλητές από τη Ζάκυνθο κυρίως όπως και από άλλα μέρη συνδυάζοντας διακοπές με διασκέδαση. Οι αγώνες έγιναν τόσο το περασμένο Σάββατο, όσο και την Κυριακή που είχαμε τους τελικούς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης