Μαρία Σάκκαρη: Πρόωρος αποκλεισμός μετά την ήττα 2-0 από την Ντάνιελ Κόλινς στο τουρνουά του Μόντρεαλ

Μαρία Σάκκαρη: Πρόωρος αποκλεισμός μετά την ήττα 2-0 από την Ντάνιελ Κόλινς στο τουρνουά του Μόντρεαλ

Η Μαρία Σάκκαρη δέχθηκε επτά break, γνώρισε την ήττα από την Ντάνιελ Κόλινς με 6-4, 6-2 και αποκλείστηκε στη φάση των «32» στο Masters του Μόντρεαλ

sakkari
Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό στον Καναδά, ηττήθηκε από την Ντάνιελ Κόλινς με 6-4, 6-2 και αποχαιρέτησε από τη φάση των «32» το Masters του Μόντρεαλ.

Η 28χρονη Ελληνίδα σε καμία στιγμή του αγώνα μπόρεσε να δείξει τη σταθερότητα των συνεχόμενων αγώνων της στην Ουάσινγκτον. Βρέθηκε πίσω με 5-1 στο 1ο σετ, έφθασε ένας service game πριν από την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 2ο σετ από τη στιγμή που έχασε και τα τέσσερα game που είχε το σερβίς, δεν ήταν δυνατόν να διεκδικήσει κάτι, με την Κόλινς να έχει συνολικά 7/11 στους break points.

Κλείσιμο


Η Σάκκαρη δεν ολοκλήρωσε την αντεπίθεση

Η Κόλινς πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, κράτησε το σερβίς της στα δύο πρώτα games και ενδιάμεσα με break προηγήθηκε με 3-0. Η Σάκκαρη αρχικά μείσε σε 3-1, όμως δέχθηκε νέο break στο 6ο game, με την Κόλινς να φθάνει πολύ γρήγορα στο 5-1.

Η Σάκκαρη δεν τα παράτησε, μείωσε σε 5-2, με break πλησίασε στο 5-4, αλλά η αντεπίθεση σταμάτησε εκεί. Η Κόλινς προηγήθηκε 0-40, η Σάκκαρη με άσο και winner πήγε στο 30-40, όμως η αντίπαλός της με την 3η ευκαιρία πήρε το game και το σετ με 6-4.



Δέχθηκε τέσσερα break στο 2ο σετ

«Βροχή» έπεφταν τα break στο 2o σετ. Η Σάκκαρη μετά το 2ο αβαντάζ πέτυχε πρώτη για το 1-0, η Κόλινς απάντησε με τον ίδιο τρόπο (1-1), με love game και με νέο break, ξέφυγε με 3-1.

Όμως υπήρξε και συνέχεια.,break για το 3-2 η Σάκκαρη, με την Κόλινς να πετυχαίνει το 3o στο σετ και να ξεφεύγει εκ νέου με 4-2 και διατηρώντας το σερβίς της να κάνει το 5-2. Και η Αμερικανίδα πετυχαίνοντας break και στο 4ο service game της Σάκκαρη έκλεισε το σετ με 6-2, εξασφαλίζοντας την πρόκριση.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονήθηκε υποψήφιος πρόεδρος του Ισημερινού - Δείτε τη στιγμή της εκτέλεσης

Με μπουρίνια σήμερα ο καιρός - Για ποιες περιοχές προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου

«Αδερφέ χτυπήθηκα» - Η συγκλονιστική μαρτυρία για τις τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης