UEFA: Στις 15 Αυγούστου στην Κροατία το πρώτο παιχνίδι - Συζητήσεις για την ρεβάνς

UEFA: Στις 15 Αυγούστου στην Κροατία το πρώτο παιχνίδι - Συζητήσεις για την ρεβάνς

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το παιχνίδι της Ένωσης με τους Κροάτες - Αναβολή μετά την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη

5942713
Η UEFA εξέδωσε ανακοίνωσε για την αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Η ανακοίνωση της UEFA για το ματς της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η UEFA εκφράζει την έντονη λύπη της για τα φρικτά επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στην Αθήνα και είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια μιας ζωής.

Εκφράζοντας τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του θύματος, στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στους φιλάθλους της, θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι η βία δεν έχει θέση στο άθλημά μας και αναμένουμε ότι οι υπεύθυνοι για αυτή την τρομερή πράξη θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό.

Μετά τα χθεσινά επεισόδια βίας και σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, η UEFA αποφάσισε ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για να διεξαχθεί απόψε ο αγώνας μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΚ και της GNK Dinamo.

Σύμφωνα με το άρθρο 26.01 των κανονισμών του UEFA Champions League 2023/24, ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί απόψε στο γήπεδο της Αγίας Σοφίας στην Αθήνα αναβάλλεται.

Ο αγώνας GNK Dinamo (CRO) - AEK Athens FC (GRE) στο Ζάγκρεμπ θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Αυγούστου 2023 (20:00 CET) όπως έχει προγραμματιστεί.

Η UEFA βρίσκεται σε επαφή με τους δύο συλλόγους για να επιβεβαιώσει την ημερομηνία διεξαγωγής του επαναπρογραμματισμένου αγώνα μεταξύ AEK Athens FC (GRE) και GNK Dinamo (CRO), δηλαδή είτε την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 είτε το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023.

Η απόφαση που ανακοινώθηκε προηγουμένως σχετικά με τη μη παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών και στους δύο αγώνες διατηρείται και θα εφαρμοστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.



Ειδήσεις σήμερα:

Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια από Κροάτες χούλιγκαν

Σοκαριστικά βίντεο από την «επιδρομή» των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια - 8 τραυματίες, 96 συλλήψεις

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης